Βοηθήστε την παράλυτη Ασπρούλα να αποκτήσει αναπηρικό αμαξίδιο

Η Κατερίνα Πεζώνη, μέλος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας (Φ.Ο.Κ.), απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια ώστε να καλυφθεί το ποσό των 200 ευρώ που απαιτείται για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, το οποίο χρειάζεται άμεσα η παράλυτη Ασπρούλα.

Η πανέμορφη σκυλίτσα είναι ηλικίας περίπου 1,5 ετών και βρέθηκε παράλυτη στα πίσω της πόδια. Με το αναπηρικό αμαξίδιο η Ασπρούλα θα μπορεί να κινείται ελεύθερα, να μυρίζει και να κάνει τις βόλτες της, χωρίς πια να χρειάζεται να σέρνεται στο έδαφος.  

Όποιος έχει τη δυνατότητα να συμβάλει στον ιερό αυτό σκοπό μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμεί, με την αιτιολογία "Για την Ασπρούλα", στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας στην Τράπεζα Πειραιώς: 6777-137517-911 - ΙΒΑΝ GR 86 0171 7770 0067 7713 7517 911 - SWIFT BIC PIRBGRAA.

Η Ασπρούλα φιλοξενείται προσωρινά σε κτήμα και θα είναι πολύ δύσκολο να κινείται εκεί όταν αποκτήσει το πολυπόθητο αναπηρικό καροτσάκι της. Για το λόγο αυτό όποιος επιθυμεί να φιλοξενήσει σε καταλληλότερο χώρο ή ακόμα καλύτερα να υιοθετήσει αυτό το υπέροχο πλάσμα μπορεί να αφήσει μήνυμα στο inbox του προφίλ της κας Κατερίνας Πεζώνη (https://www.facebook.com/kpesonis).