Τελευταία Νέα

Ήρωες

Ήρωες

03.05.2016

Τζακ, ένας αδέσποτος ήρωας που ήθελαν να του κάνουν ευθανασία

Πέρυσι το καλοκαίρι δεχτήκαμε αρκετές κλήσεις από την περιοχή του Μάλεμε για ένα σκυλάκι που περιφερόταν μετά βίας έξω από το ΙΝΚΑ, φανερά καταβεβλημένος και άρρωστος, με πληγές σε όλο του το σώμα.

Γράφει ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων»

Την πρώτη φορά που πήγαμε, δεν τον εντοπίσαμε, αλλά μας περιέγραψαν ένα άρρωστο και βρώμικο ζώο που κυνηγάει αυτοκίνητα και ανθρώπους.

Έμειναν Στην Ιστορία

Έμειναν Στην Ιστορία

Νοέμβριος 03, 2016

Στη Γειτονιά των Αγγέλων ταξίδεψε ο 16χρονος Αρκούδος, ο πιο αγαπητός αδέσποτος σκύλος της Νέας Σμύρνης

Το σπίτι του ήταν η πλατεία της Νέας Σμύρνης και είχε για οικογένεια του όλους τους κατοίκους της περιοχής που τον αγαπούσαν και τον φρόντιζαν μέχρι την τελευταία του πνοή. Έδινε πάντα το πόδι του για να χαιρετίσει τους δίποδους φίλους του και πολλές φορές τους συνόδευε μέχρι το σπίτι τους, και στη συνέχεια ξαναγύρναγε στο αγαπημένο του στέκι.

Ο Αρκούδος, αυτός ο καλοκάγαθος υπέργηρος γίγαντας με την κουταβίσια καρδιά, έκλεισε για πάντα τα μάτια του χθες στην αγκαλιά της Ελένης Κίκιζα, η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τον φιλοξενούσε στο σπίτι της μετά το ατύχημα που είχε όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσει το ποδαράκι του και να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο κτηνιατρείο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.