Αμαξίδιο πρόσφερε η Μ.Κ.Ο. Penny Marathon

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των φιλόζωων στη δημοσίευση από τις “Ιστορίες Αδέσποτων” της έκκλησης της Νόρας Σαρηγιαννίδης για να βρεθεί ένα αμαξίδιο για τον παράλυτο σκυλάκο της που υιοθέτησε πρόσφατα.

Η ιστορία τους άγγιξε τις καρδιές μας και όλοι υποκλιθήκαμε στο μεγαλείο ψυχή αυτής της γυναίκας. Βρήκε τον σκυλάκο ανήμπορο στην άκρη του δρόμου, σοβαρά τραυματισμένο από διερχόμενο όχημα και δεν αδιαφόρησε. Τον μετέφερε σε κτηνιατρική κλινική όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική του στήλη, με την ελπίδα ότι θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

Κι όταν την ενημέρωσαν ότι ο σκυλάκος δεν θα περπατήσει ξανά, εκείνη δεν τον εγκατέλειψε. Άνοιξε το σπίτι και την αγκαλιά της σ’ αυτό το πλάσμα δίνοντας του ίσως την τελευταία ευκαιρία να ζήσει με αγάπη κοντά σε ανθρώπους που θα σέβονται την ιδιαιτερότητα του. Το μόνο που ζητούσε ήταν ένα αναπηρικό αμαξίδιο για το νέο μέλος της οικογένειας της που μπήκε τόσο απρόσμενα στη ζωή της.

Η κινητοποίηση των φιλόζωων ήταν καθοριστική. Αρκετοί προσφέρθηκαν να συμβάλλουν οικονομικά για την αγορά του πολυπόθητου αμαξιδίου. Άλλοι με περίσσευμα ψυχής χάριζαν το καροτσάκι του δικού τους σκυλάκου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. «Όλοι για έναν, κι ένας για όλους». Η προσπάθεια να βρεθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τον σκυλάκο έφερε σύντομα και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Μ.Κ.Ο. Penny Marathon μόλις ενημερώθηκε για το θέμα από τις “Ιστορίες Αδέσποτων” προσφέρθηκε προς τιμήν της να χαρίσει ένα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο για τον σκυλάκο της κας Νόρας Σαρηγιαννίδης, και σύντομα θα είναι σε θέση να περπατήσει, να τρέξει, να παίξει, να μυρίσει, να κάνει όλα όσα κάνουν συνήθως τα σκυλιά.