Άνοιξε την αγκαλιά και το σπίτι της στο γατάκι που πυροβολήθηκε με αεροβόλο στην περιοχή του Ακλειδιού Μυτιλήνης

Στο σπίτι της Μαρίνας φιλοξενείται μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να βρεθεί μια οικογένεια να το υιοθετήσει, το γατάκι που βρέθηκε πυροβολημένο με αεροβόλο στην κοιλιά  στην περιοχή του Ακλειδιού Μυτιλήνης.

Το μικρό στάθηκε τυχερό καθώς εντοπίστηκε έγκαιρα από τους εθελοντές του Συλλόγου Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης», οι οποίοι το μετέφεραν σε κτηνιατρείο όπου χειρουργήθηκε και κατάφερε να ξεφύγει τον κίνδυνο που απειλούσε τη ζωή του.

 

 

Το θηλυκό γατάκι είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο, αφού η υγεία του εξελίσσεται θετικά και σύντομα θα είναι έτοιμο να βρει τη δική του παντοτινή οικογένεια.

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» αναφέρει για την αξιέπαινη πράξη της Μαρίνας να φιλοξενήσει το γατάκι στο σπίτι της: «Από πυροβολημένη στο Ακλειδιού από κάποιον εγκληματία, ασφαλής σε μια ζεστή φιλοξενία στη Μυτιλήνη χάρη στη Μαρίνα που την νοιάστηκε! Αυτά τα Χριστούγεννα, ας δείξουμε λίγη ανθρωπιά στα ζώα που το έχουν ανάγκη. Φιλοξενήστε/Υιοθετήστε ένα αδέσποτο πλάσμα. Είστε η μόνη τους ελπίδα». 

 

 

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος δεν είναι η πρώτη φορά που εθελοντές του εντοπίζουν στην περιοχή του Ακλειδιού Μυτιλήνης τραυματισμένα αδέσποτα ζώα που έχουν πυροβοληθεί με αεροβόλο και απευθύνει έκκληση στους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τον ενημερώσουν για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.