Αστυνομικοί βοήθησαν σκυλάκι που χάθηκε ή εγκαταλείφτηκε στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρωινής περιπολίας τους αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου Κρήτης βρήκαν το σκυλάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες να περιφέρεται σαν χαμένο και αρκετά ανήσυχο στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Προς τιμήν τους οι αστυνομικοί δεν αδιαφόρησαν για το σκυλάκι, το οποίο αμέσως περισυνέλεξαν και μετέφεραν στην Κτηνιατρική Κλινική Παρασύρη. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δε φέρει ηλεκτρονική ταυτότητα.

 

 

Σύμφωνα με τη γραμματέα και δικηγόρο του φιλοζωικού σωματείου Ηρακλείου «Ζωόφιλη δράση» Καλλιόπη Μαραβελλάκη το μικρόσωμο σκυλί βρίσκεται πλέον στην καλή και ζεστή φιλοξενία των αστυνομικών μέχρι να εντοπιστεί ο κηδεμόνας του σε περίπτωση που χάθηκε. Εάν όμως πρόκειται για εγκατάλειψη, κάτι που σημαίνει ότι δε θα τον αναζητήσει η «οικογένεια» του, τότε ο σκυλάκος θα δοθεί για υιοθεσία με όλες τις νόμιμες διαδικασίες από το φιλοζωικό σωματείο Ηρακλείου «Ζωόφιλη Δράση».

 

 

Όποιος αναγνωρίζει το σκυλάκι να επικοινωνήσει με το φιλοζωικό σωματείο «Ζωόφιλη δράση» ή με το Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου Κρήτης.