Αστυνομικοί βοήθησαν τραυματισμένο αδέσποτο

Σε μια περιοχή της Σαλαμίνας ένας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με το αμάξι του το σκυλάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες και στη συνέχεια το εγκατέλειψε αβοήθητο στην άκρη του δρόμου. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησε αμέσως την Τροχαία Σαλαμίνας ζητώντας βοήθεια για να σωθεί το τραυματισμένο ζώο. Ένας νεαρός που περνούσε εκείνη τη στιγμή με το ποδήλατό του, πλησίασε το σκυλάκι και του έδινε συνεχώς νερό για να το κρατήσει στη ζωή.

 

 

Η Τροχαία Σαλαμίνας ειδοποίησε τη Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.) και στη συνέχεια δύο αστυνομικοί έσπευσαν με περιπολικό στο σημείο του ατυχήματος. Σε λίγα λεπτά έφθασαν και οι εθελοντές, οι οποίοι με τη βοήθεια των δύο αστυνομικών, κατάφεραν με προσεκτικές κινήσεις να τοποθετήσουν το τραυματισμένο ζώο σε πλαστικό κρεβατάκι και να το βάλουν στο αμάξι.

 

 

Στη συνέχεια οι εθελοντές μετέφεραν το σκυλάκι σε κτηνίατρο, ο οποίος φρόντισε τα τραύματά του και αφαίρεσε από το σώμα του τα δεκάδες τσιμπούρια. Οι εθελοντές της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας ευχαρίστησαν θερμά τους δύο αστυνομικούς, Γιώργο και Βαγγέλη, για το ενδιαφέρον που έδειξαν για το τραυματισμένο σκυλάκι, αλλά και για τη πολύτιμη βοήθεια τους που είχε ως αποτέλεσμα να περισυλλέγει με ασφάλεια το ζώο σ΄ένα πολυσύχναστο δρόμο.

 

 

Δυστυχώς κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό πινακίδας του ασυνείδητου οδηγού ώστε να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.