Το δικό του κτηνιατρείο απέκτησε στη Νάουσα ο σύλλογος «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου»

Η φράση «ο επιμένων νικά» σίγουρα ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των εθελοντών του φιλοζωικού συλλόγου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου», οι οποίοι πριν ενάμιση περίπου χρόνο έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν το δικό τους κτηνιατρείο για την περίθαλψη, εμβολιασμό και στείρωση των ζώων του κυκλαδίτικου νησιού και τα κατάφεραν με τη βοήθεια των Παριανών, αλλά και ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που στήριξαν εμπράκτως αυτή την προσπάθεια.

 

 

Από τις 3 Απριλίου 2017 το κτηνιατρείο του φιλοζωικού συλλόγου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Νάουσας άρχισε τη λειτουργία του και φιλοδοξεί να αποτελέσει το κέντρο προστασίας των αδέσποτων ζώων που χρειάζονται φροντίδα, περίθαλψη και νοσηλεία.

Ο υπεύθυνος κτηνίατρος είναι ο κ. Αλέκος Ρώτας, μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην περίθαλψη ζώων συντροφιάς.

 

 

Όλα τα έσοδα από τις επισκέψεις των πελατών του  κτηνιατρείου θα διατίθενται στη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων και γάτων που οι εθελοντές του συλλόγου περισυλλέγου με σκοπό να τους βρουν ένα παντοτινό σπιτικό.

Ο φιλοζωικός σύλλογος «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» ευχαριστεί όλους τους Παριανούς και τους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που πίστεψαν στο όραμά του και βοήθησαν στη δημιουργία του κτηνιατρείου με τις δωρεές, τις προσφορές και την εθελοντική τους εργασία.

Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια!

Ο Αλέξης και ο Ηλίας βοήθησαν στην τοποθέτηση των ντουλαπιών (επιχείρηση: Βαφές- Τοποθετήσεις - Κουφώματα Dailani Bujar Alexis). 

 

Οι εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» Αρετή, Βάσω, Peter Hoppe και Θωμάς Ραγκούσης έδειξαν τις ικανότητες τους και στα μαστορέματα. 

 

Η εταιρεία  Art in Design • International σχεδίασε και κατασκεύασε δωρεάν την πινακίδα του κτηνιατρείου. 

 

Ο ξυλουργός Νίκος Μελανίτης (επιχείρηση: Ξυλουργικές Εργασίες Παντός Είδους) πρόσφερε το γραφείο που τοποθετήθηκε στο χώρο αναμονής. 

 

Η μεταφορική Πάρου «ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ» μετέφερε δωρεάν τον ιατρικό εξοπλισμό από την Αθήνα στην Πάρο. 

 

Η επιχείρηση «Smile Σχεδιασμός & Εκτύπωση» δημιούργησε αφιλοκερδώς την αφίσα για την οικονομική εκστρατεία υλοποίησης του κτηνιατρείου. 

 

Ο Σταύρος Σομπόνης (επιχείρηση: Tζάμια - Κρύσταλλα Sobonis GLASS construction - περιφερειακός Παροικιάς) πρόσφερε δωρεάν τα κρύσταλλα. 

 

Η Λένα Γιακουμοπούλου πρόσφερε την πανέμορφη πορτοκαλιά που στολίζει το πεζοδρόμιο έξω από το κτηνιατρείο (Φυτοτεχνική Πάρου). 

 

Η Έλντα Μόλλα πρόσφερε καθημερινά την εθελοντική της εργασία και τα κατάφερε περίφημα στα μαστορέματα. 

 

Σημαντική ήταν η καθημερινή βοήθεια που πρόσφεραν ο Γιάννης Παπαλεκάκος και ο Ζήσης Ρουσόπουλος. 

 

Το βάψιμο όλου του εσωτερικού χώρου ήταν μια προσφορά του Τάσου Σίνα. 

 

Η siliva Sommer και ο Peter Hoppe πρόσφεραν το ψυγείο. 

 

Η Ειρήνη Σκλ., η Μάρω Β. και η Έλντα δώρισαν υλικά για της ανάγκες του βαψίματος. 

 

 

Η Άννα Αλεξοπούλου πρόσφερε την κουρευτική μηχανή. 

 

Η Πωλίνα Παπαβιέρου πρόσφερε την πανέμορφη αυτή καρέκλα για τις ανάγκες του κτηνιατρείου.  

 

Ο ηλεκτρολόγος Γιάννης Παπαλεκάκος (αριστερά στη φωτογραφία), ο οποίος φιλοξενεί και σκυλάκια του συλλόγου, έκανε εθελοντικά όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση - φωτισμό. 

 

Η δημιουργία του κτηνιατρείου στηρίχθηκε και στηρίζεται μόνο σε προσφορές και δωρεές. Αν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε ακόμα περισσότερο μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό με τους εξής τρόπους: Στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου Alpha Bank 625002002006798 - ΙΒΑΝ GR48 0140 6250 6250 0200 2006 798 - SWIFT/BIC: CRBAGRAA (Με την ένδειξη Κτηνιατρείο), μέσω pay pal: [email protected] ή μέσω http://gogetfunding.com/fepveterinary/.