Η μικρή Λούπη βρήκε τον κηδεμόνα της 22 μέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής

Στην αγκαλιά του κηδεμόνα της βρίσκεται και πάλι η Λούπη που βρέθηκε 22 μέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά να περιφέρεται φοβισμένη μέσα σε αυλή ακατοίκητου σπιτιού στην οδό Πανορμιτών Τήνου στο Μάτι Αττικής.

Η σκυλίτσα δεν έφερε εγκαύματα στο σώμα της, αλλά ήταν τόσο πολύ φοβισμένη που δεν άφηνε τους φιλόζωους που την εντόπισαν στην αυλή να την πλησιάσουν.

 

 

Έτσι ζητήθηκε για τη διάσωσή της η βοήθεια των εθελοντών της Φιλοζωικής Ραφήνας Πικερμίου «Πήγασος», οι οποίοι έσπευσαν αμέσως και με την εμπειρία τους κατάφεραν να πιάσουν την σκυλίτσα που όχι μόνο γλύτωσε από την πυρκαγιά, αλλά επιβίωσε μόνη της για 22 μέρες παρά το γεγονός ότι είναι μεγαλωμένη μέσα στο σπίτι.

Οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ραφήνας Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρουν για την Λούπη τα εξής:«Το πρωί της Τρίτης 14 Αυγούστου 2018 μας ειδοποίησαν ότι ένα σκυλάκι φοβισμένο που δεν πιάνεται βρίσκεται στην Πανορμιτών Τήνου στο Μάτι, μέσα σε αυλή σπιτιού που δεν κατοικείται. Φθάσαμε άμεσα και το σκυλάκι φοβισμένο και σε σοκ δεν πλησιαζόταν. Καταφέραμε και το στριμώξαμε και έτσι βρέθηκε στα χέρια μας.

 

 

Εγκαύματα δεν είχε αλλά ήταν μέσα στο κάρβουνο. Τα αυτάκια από μέσα ήταν μαύρα. Είναι πολλές μέρες από τη φωτιά και πραγματικά δεν ξέρουμε πώς κατάφερνε και κρυβότανε και τι έτρωγε και έπινε. Ενώ της βάζαμε νερό μπροστά της μετά από πάρα πολύ ώρα θέλησε να πιεί λιγάκι.

Τέλος καλό όλα καλά για το ψυχάκι. Η μικρή Λούπη βρήκε τον κηδεμόνα της που την αναζητούσε με μεγάλη αγωνία μετά από 22 ημέρες. Μια επανένωση που μας έδωσε  μεγάλη χαρά».