Καλύτερα στην υγεία του ο σκυλάκος που βρέθηκε μ΄ ένα κομμάτι σίδερο καρφωμένο στο σώμα του

Στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Σκουρογιάννη εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο σκυλάκος που εντόπισε στις 24 Απριλίου η Ειρήνη Μπιζάνη να περιφέρεται μ’ ένα κομμάτι μετάλλου καρφωμένο στο πίσω μέρος του σώματός του στην περιοχή της Άνοιξης Αττικής στο ύψος της σχολής εκπαίδευσης της ΔΕΗ.

Για καλή του τύχη το σίδερο δεν προκάλεσε στον Lucky, όπως τον ονόμασαν, καμία βλάβη σε ζωτικό όργανο και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή δείχνει ότι θα τα καταφέρει. 

 

 

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρογιάννη το σκυλάκι πιθανότατα να έχει παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα κι έτσι καρφώθηκε η μεταλλική ράβδος στο κορμί του. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι ο σκύλος δε φέρει κανένα άλλο τραύμα ή σπάσιμο σε οστό που ενδεχομένως θα του προκαλούσε η  βίαιη σύγκρουσή του με όχημα.

 

 

Ο Lucky φορούσε κόκκινο περιλαίμιο που σημαίνει ότι είτε έχει χαθεί από το σπίτι του είτε εγκαταλείφτηκε. Μέχρι στιγμής όμως κανείς δεν τον αναζήτησε. Μόλις αναρρώσει πλήρως θα είναι έτοιμος να βρει τη δική του οικογένεια ώστε να μην βρεθεί ξανά στο δρόμο.  Η Ειρήνη Μπιζάνη που έσωσε τον Lucky μεταφέροντας τον στον κτηνίατρο αναφέρει: «Ο Lucky τρώει με πολύ όρεξη. Όταν τον επισκέφθηκα μου κουνούσε την ουρίτσα του. Παρά τους πόνους του αυτός σηκώθηκε και μου έγλυφε το χέρι μου μέσα από το κάγκελο. Γιατί να πετιούνται αυτά τα πλάσματα στο δρόμο;».