Καρδίτσα: Καλύτερα στην υγεία του το κουτάβι που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από την σαρκοκοπτική ψώρα

Ευχάριστα είναι τα νέα από την εξέλιξη της υγείας του μικρού Έλιοτ που έσωσε στις 19 Απριλίου 2018 η Ερμιόνη Γιαννακού, αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» όταν τον βρήκε ταλαιπωρημένο από την ασιτία και την σαρκοκοπτική ψώρα να κρύβεται ανάμεσα σε δύο πεταμένα καθίσματα αυτοκινήτου.

Παρά την μεγάλη της εμπειρία στις διασώσεις ζώων η Ερμιόνη Γιαννακού είχε αποκαλύψει ότι  λύγισε στη θέα αυτού του βασανισμένου πλάσματος που της κούνησε την ουρά με όση δύναμη του είχε απομείνει από τις κακουχίες. Το πήρε στην αγκαλιά της και το μετέφερε στο κτηνιατρείο του Παναγιώτη Μπουντούρη για περίθαλψη και νοσηλεία.

 

 

Ο Έλιοτ, ο οποίος βρίσκεται υπό τη φροντίδα του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» ακολουθεί ειδική θεραπεία κατά της σαρκοκοπτικής ψώρας, ενώ η όρεξη του για φαγητό έχει βελτιωθεί αρκετά.  «Όλα πάνε τόσο καλά που είναι - τολμώ να πω – συγκινητικό» αναφέρει η Ερμιόνη Γιαννακού, μια σπουδαία γυναίκα που προσφέρει πάντα αθόρυβα την πολύτιμη βοήθεια της στα ζώα που υποφέρουν.

Το θετικό είναι ότι οι αιματολογικές εξετάσεις του Έλιοτ βκήκαν αρνητικές σε λεϊσμανίωση, ερλίχεια, διροφιλάρια και ανάπλασμα.

Όποιος επιθυμεί να συμβάλει στα έξοδα της φροντίδας και θεραπείας του να καλέσει την Ερμιόνη Γιαννακού στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up). Αν θέλετε να προσφέρετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να στηρίξετε το Σωματείο και σε αυτό το δύσκολο περιστατικό μπορείτε να το κάνετε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όνομα δικαιούχου: Διασώζω
Αρ. Λογ.: 6244 1391 89068
IBAN: GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068
BIC: PIRBGRAA