Μαχητής της ζωής αποδείχθηκε ο γατούλης Iron που βρέθηκε σε τραγική κατάσταση στο Κορωπί Αττικής

O Iron δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα που ήταν εις βάρος του και μέρα με τη μέρα καλυτερεύει διαρκώς η υγεία και η διάθεσή του.

 Ακόμα και τους εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου SCARS - Second Chance Animal Rescue Society που τον διέσωσαν στις αρχές Φεβρουαρίου, εκπλήσσει καθημερινά η δύναμη της θέλησης για ζωή που κουβαλάει μέσα του αυτός ο γατούλης.

 

 

Ο Iron υπέστη τα πάνδεινα στους δρόμους του Κορωπίου όπου περιφερόταν με σάπιο πόδι, κομμένη ουρά, πύον στα μάτια και τα αυτιά, άσιτος και εξαθλιωμένος, που αναρωτιόταν κανείς στη θέα της τραγικής του εικόνας πώς κατάφερνε ακόμα να ζει.

 

 

Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του γνώρισε την καλή πλευρά των ανθρώπων. Δέχεται με ευχαρίστηση τη φροντίδα και τα χάδια των εθελοντών φίλων του και τους το ανταποδίδει με γουργούρισμα, δείχνοντάς τους ότι τους αγαπά κι εκείνος.

Ο οργανισμός του ολοένα και δυναμώνει αφού τιμά δεόντως το φαγητό του και κοιμάται πάρα πολλές ώρες, αφού πια έγινε γάτος του καναπέ! Ο Iron έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά του, αλλά είναι μαχητής και θα τα καταφέρει.

 

 

Το κόστος αποθεραπείας του Iron για αιματολογικές εξετάσεις (λοιμώδη, γενικές, βιοχημικές), ακτινογραφίες, χειρουργείο ακρωτηριασμού πίσω ποδιού, στείρωσης, εξόρυξης οφθαλμού, θα αγγίξει τα 420 ευρώ

Όποιος θέλει να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό (Αιτιολογία κατάθεσης: Για τον Iron) είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του φιλοζωικού σωματείου SCARS: Eurobank, Swift: ERBKGRAA, IBAN: GR5302601420000900200479872 είτε μέσω Paypal στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]