Μετά την καταιγίδα, βγήκε ο ήλιος για τον Combo που βρήκε τη δική του οικογένεια

Τη θαλπωρή του νέου του σπιτιού απολαμβάνει εδώ και λίγο καιρό ο Combo που βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο να περιφέρεται φοβισμένος και σε άθλια κατάσταση στο Μενίδι Αττικής και χάρη στη φροντίδα και την αγάπη των εθελοντών της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» μεταμορφώθηκε σ’ ένα υπέροχο πλάσμα, που άφησε πίσω του τις φοβίες και εμπιστεύτηκε ξανά τους ανθρώπους.

 

 

Η Σοφία Τριανταφύλλου ήταν η γυναίκα που τον βρήκε και κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να σωθεί ο Combo που τριγυρνούσε πεινασμένος, άρρωστος, ταλαιπωρημένος, γεμάτος τσιμπούρια και πληγές στο σώμα του. Στην έκκληση της για βοήθεια ανταποκρίθηκε η φιλοζωική οργάνωση «Save a Greek Stray», η οποία και ανέλαβε τη φροντίδα και την περίθαλψη του.

 

 

Έφθασε στα χέρια των εθελοντών φοβισμένος και αποστεωμένος, και με τα τεράστια μάτια του παρακολουθούσε τον καινούργιο κόσμο γύρω του, σαν να μη μπορούσε να καταλάβει ή να πιστέψει όλα όσα του συνέβαιναν.

 

 

Η υιοθεσία του Combo έδωσε απέραντη χαρά στους εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray», οι οποίοι αναφέρουν για τον τετράποδο φιλαράκο τους: «Ο Combo υπήρξε ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα κι άρρωστα σκυλάκια που περιθάλψαμε, αλλά κι από τα πιο τυχερά.

 

 

Όχι μόνο γιατί βρήκε ανθρώπους να τον φροντίσουν, αλλά βρήκε και ανθρώπους που θα τον αγαπούν για πάντα. Ανθρώπους που δεν σκέφτηκαν τις ασθένειες του και που συνεχίζουν να παλεύουν μαζί του.  Γι' αυτό κι εμείς τους αγαπάμε τόσο πολύ».