Μια νέα ζωή χάρη στις «Ζω.Ε.Σ.» ξεκίνησε για τον Τζόνυ που δέχθηκε δολοφονική επίθεση με τσεκούρι στην Πλύτρα Λακωνίας

Τον τόπο που κάποιος εγκληματίας επιχείρησε να του αφαιρέσει με ασύλληπτη βαρβαρότητα τη ζωή χτυπώντας τον με τσεκούρι στο κεφάλι, άφησε πίσω του για πάντα ο Τζόνυ, ο οποίος από σήμερα βρίσκεται στην αγκαλιά της ομάδας «Ζω.Ε.Σ.» (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) που ευαισθητοποιήθηκαν από την περιπέτειά του και δύο ενεργά μέλη της αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν.

Ο Τζόνυ, που βίωσε την ανθρώπινη κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο, από δω και πέρα θα δέχεται μόνο «επιθέσεις» αγάπης και θα «πνίγεται» στα φιλιά όχι μόνο των νέων του κηδεμόνων, αλλά και της μεγάλης οικογένειας του, της ομάδας «Ζω.Ε.Σ.», που πλέον ανήκει ως ισότιμο μέλος.

 Ο Τζόνυ χαμογελάει ξανά...

Η Κατερίνα Παπαποστόλου, Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια σκύλων και Δημιουργός της ομάδας «Ζω.Ε.Σ.» μιλώντας στις «Ιστορίες αδέσποτων» ανέφερε: «Καμιά φορά η ζωή που κύκλους κάνει. Αποφασίσαμε να πάμε οι ίδιοι να τον παραλάβουμε για να αποχαιρετήσουμε μαζί του τον τόπο που κάποιος αποφάσισε φασιστικά να του κόψει το νήμα της ζωής!

Η στιγμή που οι φίλοι του έτρεξαν πίσω από το αυτοκίνητο για να τον αποχαιρετήσουν μας συγκλόνισε όπως κάθε διάσωση άλλωστε! Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να καταφέρουμε να γυρίσουμε κάποτε να τους πάρουμε και αυτούς για μια νέα ζωή!

 Οι κολλητοί του φίλοι τον αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο 

Ο Τζόνυ είναι πλέον στην αγκαλιά μας, θα αλλάξει όνομα, σύντομα θα χαμογελάσει ξανά και τότε θα είναι σε θέση και εκείνος να μιλήσει για την ιστορία του! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γραμματικάκη που έκανε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για να τον φέρει στην Αθήνα και στην Άννα Αντονιόζα που μας δάνεισε το αυτοκίνητό της. Η νέα του οικογένεια βρίσκεται στην Αθήνα και σε λίγο καιρό τον περιμένει σπίτι της για να κάνουν όλοι μαζί Χριστούγεννα!

Ο κόσμος αλλάζει όταν δύο άνθρωποι γίνουν ένα και πορεύονται μαζί προς την ίδια κατεύθυνση! Ο δρόμος λοιπόν προς την ελευθερία άνοιξε...» καταλήγει η Κατερίνα Παπαποστόλου. 

 Ο δράστης εξακολουθεί να παραμένει άγνωστος 

Θυμίζουμε ότι ο Τζόνυ βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος και χτυπημένος με τσεκούρι ανάμεσα στα μάτια, το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017 στην Πλύτρα Λακωνίας από τη γυναίκα που τον φρόντιζε, η οποία το προηγούμενο βράδυ για να τον προστατέψει από την βροχή τον είχε δέσει στο υπόστεγο του σπιτιού του Ευάγγελου Βλαχάκη που επίσης τον φρόντιζε, χωρίς να ξέρει τι θα επακολουθούσε.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μονεμβασιάς κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων και δίνει αμοιβή 2.250 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.