Μια νέα ζωή ξεκίνησε για το κουταβάκι που πυροβολήθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας

Το δικό της αναπηρικό αμαξίδιο θα αποκτήσει σύντομα η μικρή Νικόλ, το κουταβάκι που βρήκε πυροβολημένο στις 25 Αυγούστου ο 7χρονος Νικόλας λίγο έξω από το χωριό Πρόδρομος Καρδίτσας. Οι γονείς του αγοριού ενημέρωσαν την Ερμιόνη Γιαννακού, η οποία έσπευσε επί τόπου και μαζί με την Κατερίνα Γκανάτσιου και την Μαρία Μωραΐτη, μετέφεραν το κουταβάκι στο κτηνιατρείο του Αντώνη Λυμπέρη.

 

 

Οι ακτινογραφίες, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ολοκάθαρα ότι το πλασματάκι αυτό είχε πυροβοληθεί με αεροβόλο και το σφαιρίδιο είχε σφηνώσει στη σπονδυλική του στήλη. Η μικρή Νικόλ, που φιλοξενείται στο σπίτι της Μαρίας Μωραΐτη, χαίρεται κάθε λεπτό της ζωής της, παίζει διαρκώς και δε σταματά να δείχνει την αγάπη της στους ανθρώπους που νοιάστηκαν για εκείνην.

 Όπως αναφέρει η Ερμιόνη Γιαννακού, η κουταβίνα σε λίγες μέρες θα κάνει αξονική τομογραφία προκειμένου να εξαντληθεί και η παραμικρή πιθανότητα να αποκατασταθεί η ζημιά που προκάλεσε το σφαιρίδιο στη σπονδυλική της στήλη. 

Αν μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το πλασματάκι καλέστε την κα Ερμιόνη Γιαννακού στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up).