Ο Άγγελος υιοθετήθηκε και αποχαιρετά τη μοναξιά της αδέσποτης ζωής του

Στο σπίτι του θα γιορτάσει ο Άγγελος την Πρωτοχρονιά και όχι κλεισμένος στην πανσιόν όπου βρισκόταν εδώ και καιρό στα αζήτητα, λόγω της ιδιαιτερότητάς του που τον κάνει όμως ξεχωριστό στα μάτια των ανθρώπων που τον αγάπησαν και αγωνιούσαν για την τύχη του.

Ο Άγγελος υιοθετήθηκε και η Σταυρούλα Φλώκου που στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα, έχει κάθε λόγο να χαίρεται διπλά που κατάφερε να βρεθεί μια στοργική οικογένεια που θα αγαπά και θα προσέχει αυτό το υπέροχο πλάσμα με τα εκφραστικά μάτια που η ιστορία του, όπως τη μετέφερε μέσα από τα δεκάδες κείμενα της, άγγιξε τις καρδιές μας.  

 

 

Η είδηση της υιοθεσίας του συνοδεύτηκε από ένα ακόμα κείμενο που έγραψε από καρδιάς η Σταυρούλα Φλώκου για τον Άγγελο της, το οποίο αυτή τη φορά μόνο συναισθήματα χαράς προκαλεί αφού ακόμα ένας σκυλάκος αφήνει πίσω του τη μοναξιά της αδέσποτης ζωής του και αφήνεται στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων που κοίταξαν τα μάτια του και όχι τα δόντια του.

 

 

«Κατέβηκα στη γη με έναν σκοπό. Να βρω τον δικό μου άνθρωπο. Τον άνθρωπο που θα με κοιτάξει με την καρδιά του. Στην πορεία πολλοί με προσπέρασαν. Πολλοί με χλεύασαν. Πολλοί με απέρριψαν. Τίποτα απ’ αυτά πια δεν έχει σημασία. Διότι κάποιοι άλλοι πίστεψαν σ' εμένα. Χάρη σ’ αυτούς τους ανθρώπους θα κάνω Πρωτοχρονιά με τη δική μου, ολόδική μου οικογένεια. Γιατί υιοθετήθηκα».

Στην κεντρική φωτογραφία ο Άγγελος ποζάρει αγκαλιά με την νέα του μαμά Δημητρία Δήμα Κουριδάκη. Τους ευχόμαστε καλή ζωή!