Παραολυμπιονίκης υιοθέτησε αδέσποτο κουτάβι

Στις 24 Σεπτεμβρίου εθελοντές της «Φιλοζωικής Κομοτηνής» βρήκαν τέσσερα νεογέννητα ολόλευκα κουτάβια μέσα σ’ ένα σιδερένιο κουτί που κάποιος ασυνείδητος τα εγκατέλειψε κοντά στο καταφύγιο αδιαφορώντας πλήρως για την τύχη τους. Αμέσως απηύθυναν έκκληση σε όσους είχαν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν προσωρινά ή να υιοθετήσουν ένα από τα κουτάβια καθώς το καταφύγιο ήταν υπερπλήρες και τα μικρά κινδύνευαν ανά πάσα στιγμή από τα μεγαλύτερα σκυλιά.

Ανάμεσα στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση των εθελοντών για βοήθεια ήταν και ο Παραολυμπιονίκης Ανδρέας Κατσαρός, ο οποίος μόλις έμαθε την ιστορία των κουταβιών μέσω των δημοσιεύσεων της «Φιλοζωικής Κομοτηνής», ευαισθητοποιήθηκε και συνειδητά πήρε την απόφαση να ανοίξει το σπίτι του σε μια από αυτές τις ψυχούλες.

Έτσι την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Κομοτηνή όπου επισκέφτηκε το καταφύγιο και υιοθέτησε επίσημα το θηλυκό κουταβάκι, που όπως αποκαλύπτουν οι εθελοντές, του είχε κλέψει από την πρώτη ματιά την καρδιά του.

Η «Φιλοζωική Κομοτηνής» ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα για την υπέροχη πράξη του να υιοθετήσει την κουταβίνα και εύχεται και στους δύο να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή μαζί. 


Τα κουτάβια βρέθηκαν μέσα σ΄αυτό το σιδερένιο κουτί