Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει το κουτάβι που κακοποιήθηκε φρικτά στο Παλαιόκαστρο Σερρών

Συγκρατημένη αισιοδοξία προκαλεί η βελτίωση της κλινικής εικόνας που παρουσίασε το τελευταίο 24ωρο το κουταβάκι που νοσηλεύεται στην κτηνιατρική κλινική «Άγιος Μόδεστος» μετά τη φρικτή κακοποίηση που βίωσε στα χέρια ενός 65χρονου ο οποίος αφού το χτύπησε ανελέητα στο κεφάλι και στο κορμί στη συνέχεια έβγαλε το ένα του μάτι με σύρμα και το πέταξε σοβαρά τραυματισμένο σε ρέμα στο Παλαιόκαστρο Σερρών.

 

 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών από τους κτηνιάτρους της κτηνιατρικής κλινικής «Άγιος Μόδεστος» η Ζωή, όπως την ονόμασαν οι φιλόζωοι, έφαγε και ήπιε νερό μόνη της και στάθηκε στα πόδια της για κάποιες στιγμές. Ενδέχεται να έχει χάσει την όρασή της κι από τα δύο μάτια της εξαιτίας των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που προκλήθηκαν από τα ανελέητα χτυπήματα που δέχθηκε από τον 65χρονο βασανιστή της. Ωστόσο οι κτηνίατροι αφήνουν κάποια περιθώρια αισιοδοξίας καθώς τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό για την όρασή της.

 

 

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση την Κυριακή 29 Μαΐου από δύο εθελόντριες του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών στην κτηνιατρική κλινική «Άγιος Μόδεστος» στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης για να βρίσκεται σε 24ωρη παρακολούθηση καθώς στην πόλη των Σερρών δεν παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες για τόσο σοβαρά περιστατικά.

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει με το κόστος της νοσηλείας της Ζωής να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: Αριθμός λογαριασμού: 766 203 957 56, I-BAN: GR 02 011 076 600 000 766 203 957 56, ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT (BIC): ETHNGRAA. Δικαιούχος λογαριασμού: Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών. 

Για τη σύλληψη του δράστη, αλλά και του ιδιοκτήτη που δεν τον κατήγγειλε στην Αστυνομία αλλά ούτε βοήθησε το κουτάβι του που ψυχορραγούσε στο ρέμα όπου το είχε πετάξει ο σαδιστής βασανιστής του μπορείτε να διαβάσετε εδώ