Στο νέο του σπίτι ο σκυλάκος που βρέθηκε με εκατοντάδες τσιμπούρια στην Κινέτα Αττικής

Στην αγκαλιά των νέων του κηδεμόνων, Νάντια Κακαβά και Βαγγέλη Αποστολίδη, βρίσκεται εδώ και δύο μήνες ο σκυλάκος που εντοπίστηκε από την Αριστέα στις 13 Ιουλίου του 2016 να περιφέρεται γεμάτος τσιμπούρια και πληγές στην Κινέτα Αττικής.

Η έκκληση για βοήθεια που έκανε η Αριστέα μέσω διαδικτύου, κινητοποίησε πολλούς φιλόζωους και σε λίγο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα ώστε ο σκυλάκος, που τον είχαν ονομάσει Lucky, να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

 

 

Την αμέσως επόμενη ημέρα της διάσωσής του ο Lucky μεταφέρθηκε από τη Μαρία Χατζηστεργίου στο κτηνιατρείο του Ιερόθεου Κρητικού στα Μέγαρα όπου έσπευσε και η Μαρία Βελλή προκειμένου να βοηθήσει.

Οι αιματολογικές εξετάσεις του είχαν δείξει ότι έπασχε από αναιμία και ερλιχίωση από τα εκατοντάδες τσιμπούρια που είχε στο κορμάκι του. Και δεν του έφθαναν μόνο αυτά, είχε και μια κοίλη στη βουβωνική περιοχή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί αφού πρώτα ολοκλήρωσε τη θεραπεία του κατά της ερλιχίωσης και αναιμίας, ανακτώντας τις δυνάμεις του. Ο Lucky ήταν τότε ηλικίας μόλις 6 μηνών.

 

 

Ο Lucky φιλοξενήθηκε στο σπίτι της Ελευθερίας Χαρωπή και ακολουθώντας την κατάλληλη θεραπεία ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας του και μεταμορφώθηκε σε έναν πανέμορφο σκυλάκο που του έλειπε όμως το πιο σημαντικό. Μια στοργική οικογένεια που θα τον υιοθετούσε!

Τελικά ο Lucky αποδείχθηκε πολύ τυχερός αδέσποτος σκυλάκος. Μετά από τρεις μήνες φιλοξενίας, στις 24 Οκτωβρίου του 2016, βρήκε μια υπέροχη οικογένεια που του άνοιξε το σπίτι και την αγκαλιά της.

 

 

Ο πρώην Lucky και νυν Molto χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής του δίπλα στους νέους του κηδεμόνες, Νάντια Κακαβά και Βαγγέλη Αποστολίδη.

Άφησε για πάντα πίσω του την περιπέτεια του που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή αν δεν συναντούσε όλους εκείνους τους ανθρώπους που νοιάστηκαν για εκείνον, τον μάζεψαν, τον φρόντισαν και τον στήριξαν στα δύσκολα.

 

 

Σε όλους αυτούς τους εθελοντές φιλόζωους που συνέβαλαν ώστε σήμερα ο Molto να τρέχει υγιέστατος και χαρούμενος στο αγαπημένο του πάρκο, αλλά και στους νέους του κηδεμόνες Νάντια Κακαβά και Βαγγέλη Αποστολίδη, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!