Στον Καναδά βρήκε την Ιθάκη του ο Οδυσσέας

Σε τίποτα πια δε θυμίζει το σκυλάκι που εντόπισαν τον Δεκέμβριο του 2014 οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Άργος» να περιφέρεται αποστεωμένο, αφυδατωμένο, γεμάτο αίματα και πολλαπλά μολυσμένα τραύματα στον κορμό και τα άκρα του που προήλθαν από κακοποίηση. Ζούσε αρκετό καιρό στους δρόμους χωρίς τροφή και νερό και όταν διασώθηκε ζύγιζε μόλις 7 κιλά.

Ο Οδυσσέας, όπως τον ονόμασαν οι σωτήρες του, βρήκε την δική του «Ιθάκη», στο Τορόντο του Καναδά όπου με τη βοήθεια της φιλοζωικής οργάνωσης Dog Tales and Senctuary, υιοθετήθηκε από την Krista, ανοίγοντας το σπίτι και την αγκαλιά της σ' αυτό το πλάσμα που τόσο ταλαιπωρήθηκε στη ζωή του.

Η είδηση ότι ο Οδυσσέας τους επιτέλους βρήκε τη δική του οικογένεια χαροποίησε ιδιαίτερα τους εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Άργος» που τον στήριξαν στα δύσκολα και αγωνιούσαν για την τύχη του. «Σ' ευχαριστούμε αγαπητή Krista που έδωσες στον Οδυσσέα την ευκαιρία της ζωής του. Σ’ ευχαριστούμε που τον κάνεις να αισθάνεται αγαπημένος» αναφέρουν οι εθελοντές του συλλόγου.