Τα κατάφερε ο σκύλος που βρέθηκε καμένος και χωρίς αισθήσεις στον Νέο Βουτζά Αττικής

Μετά από ένα εξαιρετικά κρίσιμο για την υγεία του χρονικό διάστημα ο Μάκης, ο σκύλος που βρέθηκε λιπόθυμος και γεμάτος εγκαύματα στον Νέο Βουτζά Αττικής, άρχισε σταδιακά να αναρρώνει και οι κτηνίατροι που τον παρακολουθούν στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με την θετική εξέλιξη της κλινικής του εικόνας.

Η κτηνίατρος Έφη Ρόζη δημοσίευσε στον προσωπικό της προφίλ στο facebook φωτογραφίες του γλυκύτατου Μάκη που αποδείχθηκε μεγάλος αγωνιστής της ζωής και με λόγια καρδιάς ανέφερε γι’ αυτό το πλάσμα: «Αυτός είναι ο Μάκης μας! Ήρθε σε μας από τον Νέο Βουτσά, χωρίς αισθήσεις, σχεδόν νεκρός, με εγκαύματα σε όλο του το σώμα και τα μάτια.

 

 

Μετά από συνεχή 24ωρη παρακολούθηση και την τεράστια δύναμη της ψυχούλας του, σήμερα σηκώθηκε και βγήκε και πάλι βόλτα! Όλες αυτές τις μέρες, παρά τη φρίκη που έχει ζήσει, δεν ξεχνάει να μας διδάσκει τι θα πει πραγματική αγάπη γλείφοντας με κάθε ευκαιρία τα πρόσωπα των γιατρών του! Περαστικά Μάκη μας! Όλα θα πάνε καλά!».

Στην φωτογραφία που ακολουθεί, ο Μάκης ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με την κτηνίατρο Έφη Ρόζη έξω από το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία Αττικής.