Βελτιώνεται η κατάσταση του κουταβιού που κακοποιήθηκε βάναυσα στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων

Βίωσε την ανθρώπινη βαρβαρότητα. Έζησε την απόλυτη φρίκη. Μικρόψυχοι, διεστραμμένοι και επικίνδυνοι άνθρωποι το χτύπησαν βίαια στο κεφάλι και το σώμα. Μια σταλιά κουταβάκι δεν άντεξε τους πόνους και λιποθύμησε στα χέρια των βασανιστών του. Και το έγκλημα δεν σταμάτησε εδώ. Είχε και συνέχεια. Λιπόθυμο το πέταξαν σε κάδο και το έθαψαν κάτω από μπάζα ενώ η καρδούλα του ακόμα χτυπούσε. Όταν συνήλθε από το λήθαργο οι πόνοι του ήταν αφόρητοι και το κλάμα του αποδείχθηκε τελικά σωτήριο για τη ζωή του.

 

 

Η Μαρία και ο Λάμπρος που περνούσαν τυχαία από τον κάδο όπου το έθαψαν ζωντανό στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων βρήκαν το κουτάβι ένα βήμα πριν από το θάνατο και ειδοποίησαν το Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action». Το κουτάβι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων (Κ.Α.Ζ.Ι.) όπου εκεί οι κτηνίατροι διαπίστωσαν ότι κάποιοι το είχαν χτυπήσει επανειλημμένως με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι και στο σώμα με σκοπό να το σκοτώσουν.

 

 

Ο Lucky, όπως τον ονόμασαν οι φιλόζωοι, είναι μαχητής και παλεύει να κερδίσει τη ζωή του που κάποια δίποδα τέρατα επιχείρησαν να του τη στερήσουν. Οι εθελοντές φιλόζωοι που τον φροντίζουν με αγάπη είναι αισιόδοξοι ότι ο Lucky θα τα καταφέρει αφού ήδη η κατάσταση του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Με τη βοήθεια τους τρώει το φαγητό του, ενώ άνοιξε τα μάτια του που ήταν κλειστά εξαιτίας του αιματώματος που είχαν προκαλέσει τα σφοδρά χτυπήματα που δέχθηκε.