Βρήκε την σκυλίτσα της που της είχαν κλέψει στην Βάρκιζα Αττικής πριν από 1,5 χρόνο

Περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειάς της εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες μια σκυλίτσα, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί πριν από 1,5 χρόνο. Η σκυλίτσα είχε κλαπεί από κάποιον άγνωστο μέσα από την αυλή του σπιτιού της στην Βάρκιζα Αττικής. Αν και η κηδεμόνας της κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή για να εντοπίσει την σκυλίτσα της  - που ακούει στο όνομα Joy – δεν είχε καταφέρει να την βρει. Δεν έχασε όμως ποτέ την ελπίδα της και δεν έπαψε να την ψάχνει εδώ και 1,5 χρόνο!

Η σκυλίτσα τελικά βρέθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 έξω από την Κτηνιατρική Κλινική Γλυκών Νερών, πεινασμένη και φοβισμένη. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε μικροτσίπ με καταχωρημένα τα στοιχεία της κηδεμόνας της, η οποία μόλις ενημερώθηκε για την ευχάριστη είδηση, πήγε στην Κτηνιατρική Κλινική Γλυκών Νερών όπου συνάντησε ξανά την αγαπημένη της σκυλίτσα.

«Η στιγμή της συνάντησής τους δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Τοποθετήστε μικροτσίπ στα ζωάκια σας πριν να είναι αργά. Πρόκειται για μια διαδικασία απλή, άμεση χωρίς επιπλοκές για την υγεία του ζώου σας» αναφέρει η Κτηνιατρική Κλινική Γλυκών Νερών, η οποία δημοσίευσε την ιστορία επανένωσης της σκυλίτσας με την μαμά της στη σελίδα της στο facebook.