Υιοθέτησε δύο ενήλικα σκυλιά «ξεχασμένα» στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων

Το σπίτι και την αγκαλιά της άνοιξε η Ρούλα Σταύρου σε δύο ενήλικα σκυλάκια που παρέμεναν για καιρό στα αζήτητα στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων (Κ.Α.Ζ.Ι.). Η 3χρονη Τριποδίτσα και ο 7χρονος Γίγαντας, δύο καλοκάγαθα πλάσματα εξαιρετικού χαρακτήρα, δεν ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των υποψήφιων κηδεμόνων, οι οποίοι στρέφονταν για προφανείς λόγους είτε στα αρτιμελή νεαρά σκυλάκια μικρού ή μεσαίου μεγέθους είτε στα κουτάβια.

 

 

Η Τριποδίτσα ήταν η μασκότ του Κ.Α.Ζ.Ι., η οποία πάντα υποδέχονταν στην είσοδο του καταφυγίου τους επισκέπτες, ενήλικες και παιδιά, πέφτοντας στην αγκαλιά τους. Ο 7χρονος Γίγαντας είχε περισυλλεγεί από το ΒΗΜΑ TV όπου είχε βρει καταφύγιο. Με βάση την εμπειρία τους οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action» γνώριζαν ότι οι υιοθεσίες της Τριποδίτσας και του Γίγαντα θα ήταν πολύ δύσκολες, αλλά όχι ακατόρθωτες. Δεν έχασαν στιγμή την ελπίδα τους ότι κάποια μέρα θα βρεθεί ο ξεχωριστός αυτός άνθρωπος που θα κάνει τη μεγαλύτερη πράξη αγάπης. Και η ελπίδα τους έγινε πραγματικότητα.

 

 

«Η Ρούλα επέλεξε δύο ενήλικα σκυλάκια, την 3χρονηΤριποδίτσα και τον 7χρονο Γίγαντα, χωρίς να την νοιάζει η ηλικία τους αλλά η αγάπη που ένιωσε για εκείνα στην καρδιά της. Ρούλα τα σκυλάκια μας είναι πολύ τυχερά που βρίσκονται πλέον στα δικά σου χέρια και στη δική σου αγκαλιά. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι πολύ ευτυχισμένα κοντά σου. Να χαίρεσαι τα νέα μέλη της οικογένειας σου. Είσαι σπάνιος άνθρωπος» επισημαίνουν με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action».

Το μόνο σίγουρο, αναφέρει η Ρούλα Σταύρου, είναι ότι τα δύο αυτά σκυλάκια θα έχουν αγάπη και φροντίδα. Ευχαρίστησε τους εθελοντές του Κ.Α.Ζ.Ι. για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το σπουδαίο τους έργο.