Υιοθέτησε τη σκυλίτσα που λίγους μήνες πριν έτρωγε από τα σκουπίδια για να επιβιώσει

Στην αγκαλιά της νέας της μαμάς Φανής Βαγγελάτου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η πανέμορφη Φλο, που λίγους μήνες πριν ήταν μια αδέσποτη κουταβίνα που από τις κακουχίες του δρόμου έδειχνε γριούλα.  Άρρωστη, βρώμικη και πεινασμένη στεκόταν με δυσκολία στα πόδια της, και ξεγελούσε την πείνα της τρώγοντας από τους κάδους και τα σκουπίδια.

Οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» που νοιάστηκαν για τη Φλο, αναφέρουν ότι ήταν μια τεράστια κουταβίνα που η λεϊσμανίαση την είχε μετατρέψει σ’ ένα κουρασμένο πλάσμα που νόμιζες ότι είχε γεράσει στο δρόμο.

 

 

Μέσα σε λίγους μήνες, η Φλο μεταφορτώθηκε σε μια αέρινη ύπαρξη 30 κιλών που ανέμιζε τα μακριά μαλλιά της και τους έκανε να απορούν αν είναι η ίδια σκυλίτσα που δυσκολευόταν να στηριχτεί στα πόδια της, λίγο καιρό πριν.

Η ζωή είχε ήδη αρχίσει να της χαμογελά, αλλά της επιφύλασσε κι άλλες εκπλήξεις, μεγαλύτερες χαρές. Η Φανή Βαγγελάτου μαζί με τον τετράποδο φίλο της Χέντριξ, έναν καλοκάγαθο τσοπάνο, πρώην αδέσποτος κι εκείνος, επισκέφθηκε το καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray» κι εκεί συνάντησε τη Φλο.

 

 

Η Φανή, αναφέρουν οι εθελοντές, δεν σκέφτηκε ούτε τη λεϊσμανίαση ούτε τα 30 της κιλά, και κατέρριψε στην πράξη τη θεωρία του μεγάλου σπιτιού για ένα μεγαλόσωμο σκύλο.

Εκτίμησε τη Φλο για τον αδαμάντινο κουταβίσιο χαρακτήρα της και την αγάπη της που δείχνει στους ανθρώπους και τ’ άλλα σκυλιά. Με περίσσευμα αγάπης η Φανή υιοθέτησε τη Φλο κι ας ζει σ’ ένα μικρό διαμέρισμα που μοιάζει όμως τεράστιο, αφού ξεχειλίζει από χαρά και αγάπη.

Να είστε πάντα καλά και πάντα μαζί!