Υιοθέτησε την παράλυτη γάτα δίνοντας της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Στο νέο της σπίτι στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης βρίσκεται από χθες η Ραλλού, η γατούλα με το αναπηρικό αμαξιδιο, η οποία έμεινε παράλυτη στα πίσω της πόδια όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το όχημα του σε γειτονιά του Πειραιά και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο με σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη.

Τη Ραλλού υιοθέτησε συνειδητά η κα Αναστασία Κολέτσα, η οποία όπως ανέφερε στις “Ιστορίες Αδέσποτων” τα τελευταία 8 χρόνια ανοίγει το σπίτι της σε ζώα με «ιδιαιτερότητες» που παραμένουν στα αζήτητα αφού σχεδόν κανείς δεν επιλέγει να κάνει μέλος στην οικογένεια του ένα πλάσμα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα ή είναι τυφλό.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι και αυτές οι ψυχούλες έχουν ανάγκη από φροντίδα και αγάπη, όπως και τα υγιή ζώα. Στη φιλοζωία δεν χωράνε αποκλεισμοί και όλα τα πλάσματα έχουν δικαίωμα στη ζωή και στην ευτυχία. Καθημερινά μέσω facebook βλέπω εκατοντάδες ζώα με προβλήματα υγείας να παραμένουν στα αζήτητα. Ορκίστηκα να φροντίζω μόνο αυτά τα πλάσματα. Διαθέτω τον απαραίτητο χώρο και έχω τη θέληση να τους προσφέρω ό,τι έχουν στερηθεί στην αδέσποτη ζωή τους. Άλλωστε τους το χρωστάω αφού αυτά τα πλάσματα με βοήθησαν να σταθώ ξανά στα πόδια μου όταν μετά τη γέννα μου έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη» επισημαίνει η κα Κολέτσα στις “Ιστορίες Αδέσποτων”.

 

 

Η Ραλλού βγήκε νικήτρια από όλη αυτή τη δοκιμασία χάρη στη Μαρία Πέλλα, μέλος του φόρουμ «Γατόσπιτο», η οποία φρόντιζε ανέκαθεν τη γατούλα στη γειτονιά της και όταν έγινε το ατύχημα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της ώστε να της προσφέρει μια καλύτερη ζωή. Και τα κατάφερε δεόντως. Μέχρι και αναπηρικό αμαξίδιο μερίμνησε να αποκτήσει η Ραλλού της, η οποία όλο αυτό τον καιρό βρισκόταν σε φιλοξενία επί πληρωμή με τη συνδρομή των μελών του φόρουμ «Γατόσπιτο».

«Η Ραλλού βρίσκεται πια στο σπίτι μιας υπέροχης γυναίκας, της Αναστασίας Κολέτσας, η οποία με αγάπη δίνει καταφύγιο σε «ιδιαίτερα» πλάσματα. Πρόκειται για ένα σπάνιο άνθρωπο που έκανε πραγματικότητα το πιο τρελό μου όνειρο, να υιοθετηθεί η Ραλλού μου, μια γατούλα που οι περισσότεροι θα την είχαν «κοιμίσει» από καιρό. Αυτό που έγινε ήταν ένα θαύμα. Εδώ δεν υιοθετούνται υγιή ζώα πόσο μάλλον ένα ανάπηρο. Η Αναστασία ήρθε λοιπόν σαν τον καλό άγγελο της μικρής μου και της έδωσε ένα στοργικό σπίτι και μια μεγάλη αγκαλιά» ανέφερε στις “Ιστορίες Αδέσποτων” η Μαρία Πέλλα.