Υιοθέτησε τον 11χρονο Μπούμερ που φιλοξενούσε όταν πνίγηκε η κηδεμόνας του στη Γλυφάδα

Ο Μπούμερ, ένας 11χρονος και σχεδόν τυφλός σκυλάκος, έμεινε ορφανός όταν η λατρεμένη του κηδεμόνας έχασε τη ζωή της στις 4 Ιουλίου 2017, ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή της 3ης μαρίνας Γλυφάδας.

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο για να φροντίσει τον Μπούμερ που είχε αφήσει πίσω της. Ειδοποιήθηκε ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.), ο οποίος μετά από εισαγγελική απόφαση ανέλαβε τη φροντίδα του σκυλάκου και επωμίστηκε την ευθύνη να του βρει την καταλληλότερη οικογένεια.  

 

 

Ο Μπούμερ φιλοξενήθηκε στο σπίτι της Αμαλίας, η οποία με την αγάπη και τη φροντίδα της κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να τον κάνει να αισθανθεί ασφάλεια στο νέο του περιβάλλον.

Κι ενώ ο Σ.Π.Α.Ζ. βρισκόταν σε διαδικασία αναζήτησης υιοθεσίας για τον Μπούμερ, η Αμαλία άρχισε να δένεται πολύ μαζί του, αλλά και ο Μπούμερ έδειχνε τόσο ευτυχισμένος κοντά της.

Η Αμαλία αγάπησε με όλη της την καρδιά τον ορφανό Μπούμερ και τελικά αποφάσισε συνειδητά να τον υιοθετήσει.

 

 

Με αφορμή την ιστορία του Μπούμερ ο Σ.Π.Α.Ζ. απευθύνεται σε κάθε ευαισθητοποιημένο άνθρωπο επισημαίνοντας: «Εκεί έξω υπάρχουν πολλά - πολλά ζωάκια με ειδικές ανάγκες, τύφλα, κουφά, μεγάλα σε ηλικία. Βρείτε ένα και βοηθήστε το. Θα βοηθήσετε πρώτα απ' όλα τον εαυτό σας».