Υιοθέτησε τον σκυλάκο που βρέθηκε ανήμπορος μέσα σε σακί

Ο Χαρούλης, μόλις 7 μηνών, εντοπίστηκε μαζί με τον αδελφό του να είναι κλεισμένος μέσα σε σακί και πεταμένος σε χαντάκι στα Καβάσιλα Ημαθίας. Οι εθελοντές της Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.» διαπίστωσαν ότι ο μικρόσωμος σκυλάκος ήταν ανήμπορος και έσερνε τα πίσω του πόδια.

Χάρη στη βοήθεια των φιλόζωων συγκεντρώθηκαν χρήματα και ο Χαρούλης μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. όπου χειρουργήθηκε από τον Γιώργο Καζάκο. Η βελτίωση της κατάστασής του ήταν θεαματική. Ο σκυλάκος κατάφερε να σηκωθεί ξανά στα τέσσερα του πόδια και σήμερα περπατάει και τρέχει απολαμβάνοντας τη ζωή του.

 

 

Η Πηνελόπη που φιλοξενούσε τον Χαρούλη στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη όλο το διάστημα μέχρι να αναρρώσει, τον αγάπησε τόσο πολύ που δεν ήθελε με τίποτα να τον αποχωριστεί. Έτσι τον υιοθέτησε και ο Χαρούλης βγήκε νικητής από αυτή την δυσάρεστη περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

 

 

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.» αναφέρει για τον Χαρούλη: «Έχει μεταμορφωθεί σε ένα γλυκύτατο πλασματάκι γεμάτο χαρά και ζωντάνια. Αυτές οι ιστορίες μας δίνουν κουράγιο να συνεχίζουμε.Ευχαριστούμε την Πηνελόπη που του άνοιξε την αγκαλιά της, την Σταυρούλα που τον φιλοξένησε τον πρώτο καιρό και τον έτρεχε στο Πανεπιστήμιο και όλους όσοι βοήθησαν ώστε να γίνει το όνειρο του Χαρούλη πραγματικότητα».