Υιοθέτησε τον σκύλο που εγκατέλειψε η οικογένεια του γιατί είχε λεϊσμανίωση

Ο Νέστορας ζούσε για 4 ολόκληρα χρόνια στους δρόμους της Αρτέμιδος Αττικής αφού η οικογένεια του τον εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι πάσχει από λεϊσμανίωση.

Η Βιβή Λευκαδίτη, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, τον βρήκε τυχαία σε άσχημη κατάσταση και τον μετέφερε σε κτηνιατρείο όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Ο Νέστορας έπασχε από λεϊσμανίωση και με την κατάλληλη θεραπεία ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του.

 

 

Μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών για να φύγει από το δρόμο ο Νέστορας βρήκε τον δικό του άνθρωπο, τον Νεκτάριο, ο οποίος άνοιξε την αγκαλιά του σ’ αυτό το υπέροχο και καλόκαρδο πλάσμα χωρίς να λάβει υπόψη ότι είχε νοσήσει στο παρελθόν ή ότι είναι ένα ενήλικο ζώο ηλικίας περίπου 5 ετών.

Όπως αναφέρει η κα Λευκαδίτη, ο πρώτος «κηδεμόνας» του Νέστορα τον φώναζε «περδίκι» αλλά όταν αρρώστησε αφού όπως φαίνεται δεν φρόντιζε τον σκυλάκο, τον πέταξε έξω από το ευρύχωρο σπίτι του μην τυχόν και κολλήσουν τα παιδιά του.

 

 

Η κα Λευκαδίτη, η οποία δικαίως νιώθει πολύ χαρούμενη για την υιοθεσία του Νέστορα, ευχαριστεί θερμά τη Βάνα, τη Χριστίνα, τη Μίρκα, την Κατερίνα, τη Μαριάντα και την Πέπη, οι οποίες βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια στη φροντίδα του σκυλάκου και δεν σταμάτησαν ποτέ να ψάχνουν ένα στοργικό σπιτικό για εκείνον ώστε να εγκαταλείψει μια για πάντα την αδέσποτη ζωή του.