Υιοθέτησε τον σκύλο που έσωσε την τελευταία στιγμή από την φόλα που έφαγε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας

Το βράδυ της 22ης Δεκεμβρίου του 2018 ο σκυλάκος που βλέπετε στις φωτογραφίες κατανάλωσε δηλητηριασμένο δόλωμα που κάποιος ασυνείδητος πέταξε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας για να εξοντώσει τ’ αδέσποτα ζώα.

Για καλή του τύχη μια γυναίκα που περνούσε τυχαία από το σημείο τον είδε με συμπτώματα δηλητηρίασης και αμέσως κινητοποιήθηκε για να σώσει την ζωή του. Στο ίδιο σημείο που δηλητηριάστηκε το ζώο, εντόπισε και έναν νεκρό σκύλο που προφανώς είχε καταναλώσει φόλα και δεν τα κατάφερε.  

  Λίγες ώρες μετά τη διάσωσή του. Το βλέμμα του τα λέει όλα

Μετέφερε τον σκύλο σε κτηνιατρείο όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατάφερε να επιζήσει. Αφού είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο πήρε τον σκυλάκο στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας και μόλις συνήλθε πλήρως από την περιπέτειά του τον υιοθέτησε.  

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας αναφέρει για την υιοθεσία του σκυλάκου τα εξής: «Θυμάστε τον σκυλάκο από το Διαβολίτσι που έφαγε φόλα στις 22/12/2018; Υιοθετήθηκε από την κυρία που τον βρήκε τότε και τον μετέφερε σε εμάς. Δεν θα κινδυνέψει ποτέ ξανά. Θα κοιμηθεί στα ζεστά. Θα έχει ένα σπίτι, μια οικογένεια και αγάπη. Όλα αυτά που αξίζουν στους τετράποδους φίλους μας. Ευχαριστούμε την κυρία που τον υιοθέτησε και που μας έφερε τροφές για τα υπόλοιπα αδεσποτάκια μας».