Υιοθετήθηκε η ηλικιωμένη σκυλίτσα που έχασε την κηδεμόνα της πριν από δύο χρόνια

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) ανακοίνωσε ότι η 12χρονη σκυλίτσα Λίκα υιοθετήθηκε από δύο υπέροχους ανθρώπους μετά τη δημοσίευση της ιστορίας της από τις “Ιστορίες Αδέσποτων”. Όταν η κηδεμόνας της Λίκας έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, η σκυλίτσα συνέχιζε να ζει στο σπίτι που νοίκιαζε η «μαμά» της στη Γλυφάδα, αφού η σπιτονοικοκυρά όχι μόνο δεν την πέταξε στο δρόμο – όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις – αλλά τη φρόντιζε καθημερινά ψάχνοντας μια στοργική οικογένεια που θα την υιοθετούσε.

 

 

Ένας εθελοντής του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) ενημερώθηκε για την ιστορία της ηλικιωμένης σκυλίτσας όταν ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι. Η σπιτονοικοκυρά του ξεκαθάρισε εξαρχής ότι μόνο στην περίπτωση που έβρισκε στη Λίκα μια οικογένεια θα του παραχωρούσε το σπίτι. Ο ίδιος αδυνατούσε να κρατήσει τη σκυλίτσα καθώς είχε ένα μεγαλόσωμο τσοπανόσκυλο που έσωσε από το βουνό και 7 γάτες. Φρόντισε όμως να φιλοξενηθεί σε σπίτι ενός άλλου εθελοντή του Συλλόγου και ταυτόχρονα άρχισε η αναζήτηση μιας στοργικής οικογένειας γι’ αυτό το πλάσμα που έμεινε ορφανό σε μεγάλη ηλικία.

 

 

Η υιοθεσία της Λίκας δεν άργησε, κάνοντας χαρούμενους τόσο τη σπιτονοικοκυρά που τη φρόντισε δύο ολόκληρα χρόνια όσο και τους εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.), οι οποίοι αναφέρουν: «Μετά τη δημοσίευση στις “Ιστορίες Αδέσποτων”, η γριούλα Λίκα βρήκε το καλύτερο σπίτι. Δυο υπέροχοι άνθρωποι, η Μαίρη και ο Κωνσταντίνος και τα 3 σκυλούνια τους αγκάλιασαν τη Λίκα μας και την έκαναν μέλος της οικογένειας τους και της προσφέρουν το καλύτερο δυνατόν. Σας ευχαριστούμε πολύ – πολύ».