Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα που για 2 χρόνια κρατούσε συντροφιά στους ηλικιωμένους στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας

Λίγες μέρες πριν επανενταχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων η Τερέζα στάθηκε πολύ τυχερή και από το Δημοτικό Κυνοκομείο Ιωαννίνων όπου βρισκόταν τον τελευταίο καιρό πήγε στο δικό της σπίτι και στη νέα της οικογένεια που την υιοθέτησε. Μέχρι τώρα είχε μάθει να ζει δίπλα σε πολλούς ανθρώπους που τη φρόντιζαν και ήταν μαθηματικός βέβαιο ότι δε θα κατάφερνε να επιβιώσει μόνη στους δρόμους.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων αναφέρει ότι η Τερέζα ζούσε για 2 χρόνια στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας όπου η διοίκηση, το προσωπικό και οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας την αγαπούσαν, τη φρόντιζαν και την είχαν παρέα τους. Η υποδοχή δε που της επιφύλαξαν όταν γύρισε ξανά στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας απ’ όπου την πήραν προσωρινά οι εθελοντές του Συλλόγου για να στειρωθεί, ήταν ιδιαίτερα θερμή αφού είχε γίνει αισθητή η απουσία της και όλοι χάρηκαν τόσο πολύ που την ξαναέβλεπαν.

Ώσπου μια μέρα μια επισκέπτρια δεν είδε με καλό μάτι την Τερέζα και έκανε μεγάλη φασαρία στη διοίκηση του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας απαιτώντας να απομακρυνθεί άμεσα χαρακτηρίζοντας την επιθετική. Η διοίκηση, αναφέρει ο Σύλλογος, έπραξε τα νόμιμα κι έτσι η Τερέζα γύρισε ξανά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ιωαννίνων.

 

 

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων είχαν όμως δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από τους ηλικιωμένους και το προσωπικό, οι οποίοι τους παρακαλούσαν να φέρουν κοντά τους την Τερέζα γιατί τους έλειπε πάρα πολύ. Έτσι κι έγινε. Η Τερέζα γύρισε ξανά δίπλα στους ανθρώπους που τόσο αγαπούσε στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας. Δυστυχώς όμως εμφανίστηκε ξανά η γυναίκα αυτή που δεν ήθελε την Τερέζα κι έκανε ακόμα μεγαλύτερη φασαρία με αποτέλεσμα η σκυλίτσα να εγκαταλείψει μια για πάντα το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας και να κλειστεί και πάλι στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ιωαννίνων.

Η Τερέζα ήταν το δεύτερο μικρόσωμο σκυλάκι που αποφασίστηκε από την 5μελής επιτροπή να επανενταχθεί. Οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων ήταν σίγουροι ότι η σκυλίτσα δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στη σκληρή αδέσποτη ζωή κι έτσι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους να της βρουν μια οικογένεια. Και τα κατάφεραν. Η καλοσυνάτη Τερέζα υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια με 5 παιδιά.

«Πόσο ευτυχισμένη είναι η Τερέζα μας στην αγκαλιά της Ανθής, της Μάρθας, της Σήλιας, του Δημήτρη, του Λουκά και της Δώρας που την υιοθέτησε. Λίγες μέρες πριν την επανένταξη της, έφυγε για το δικό της σπιτάκι, στη νέα της οικογένεια, που θα την αγαπούν και θα την φροντίζουν όπως την αγαπούσαν και στο Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας που μεγάλωσε. Να χαίρεστε το νέο μέλος της υπέροχης οικογένειας σας. 
Η μικρή μας θα είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί σας» αναφέρουν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων.