Υιοθετήθηκε μετά από 4 χρόνια φιλοξενίας στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

Μια φωτογραφία είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό που δεν μπορεί να πει κανείς, όσες λέξεις κι αν γνωρίζει. Η Λαφίνα ξαπλωμένη στην κουβερτούλα της απολαμβάνει το ζεστό χάδι της νέας της μαμάς και ανταποδίδει την αγάπη που δέχεται με ένα ανεπανάληπτο αίσθημα τυφλής αφοσίωσης. Γι’ αυτή τη στιγμή η Λαφίνα περίμενε καρτερικά 4 ολόκληρα χρόνια στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας έχοντας πάντα δίπλα της τους εθελοντές που δεν εγκατέλειψαν ούτε για μία μέρα τις προσπάθειες να της βρουν την καλύτερη οικογένεια. Και τα κατάφεραν! Η Λαφίνα δεν βρήκε απλά ένα σπίτι, αλλά την πιο μεγάλη αγκαλιά του κόσμου που θα της δίνεται πάντα απλόχερα και αυθόρμητα!

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση αναφέρουν για την Λαφίνα τους: «Η Λαφίνα βρέθηκε στο δρόμο στα τέλη του 2013, φροντίστηκε, στειρώθηκε  και από τότε περίμενε στο καταφύγιο να βρει ένα σπίτι. Τα χρόνια για αυτήν πέρασαν απολαμβάνοντας τον λίγο από τον μοιρασμένο χρόνο των εθελοντών, χωρίς να υπάρξει ούτε ένας επισκέπτης για υιοθεσία. Και όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο χάναμε τις ελπίδες μας ότι κάποιος θα την διαλέξει.

Αλλά όσο η υιοθεσία της έμοιαζε όλο πιο απίθανη, τόσο εμείς πεισμώναμε και προσπαθούσαμε να της βρούμε όχι απλά ένα σπίτι, αλλά μια μοναδική οικογένεια που να της ταιριάζει και να την λατρεύει όπως της αξίζει!

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, λοιπόν, να σας πούμε ότι το κορίτσι μας, που για πάνω από 4 χρόνια άνηκε μόνο στην μεγάλη οικογένεια του καταφυγίου μας, πλέον έχει την δική της, ολόδική της οικογένεια!  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κατερίνα & τον Άκη Μανέτα που μας στηρίζουν χρόνια και στήριξαν την Λαφίνα μέσω του προγράμματος εικονικής υιοθεσίας τους τελευταίους μήνες που ήταν στο καταφύγιο! Άλλο ένα εικονικό σας παιδάκι, πλέον ευτυχισμένο στο σπίτι του! Ευχαριστούμε!».

Στη γλυκιά Λαφίνα και την όμορφη οικογένειά της ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Ζωή!