Υιοθετήθηκε ο σκυλάκος που ζούσε έγκλειστος στο ΚΑΖΙ

Απέραντη χαρά και ανακούφιση νιώθουν οι εθελοντές της Animal Action Ioannina – Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων καθώς βρέθηκε η πολυπόθητη οικογένεια που υιοθέτησε τον σκυλάκο που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος είχε καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του κλεισμένος στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων – ΚΑΖΙ χωρίς δικαίωμα επανένταξης.

Κι αυτό γιατί ένας ηλικιωμένος τον χτύπησε επανειλημμένος με την μαγκούρα του, όπως ο ίδιος τελικά ομολόγησε, και ο σκύλος αντιδρώντας φυσιολογικά για να προστατευτεί από την αναίτια επίθεση, τον δάγκωσε προκαλώντας του μια μικρή γρατσουνιά.

Μετά την καταγγελία που κατέθεσε ο ηλικιωμένος, το ζώο φορτώθηκε την κατηγορία του "επιθετικού σκύλου" κι έτσι βρέθηκε έγκλειστος στο ΚΑΖΙ, που μόνο η υιοθεσία του θα μπορούσε να τον βγάλει από εκεί μέσα. Όπως αναφέρουν οι εθελοντές της Animal Action Ioannina – Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων ο σκυλάκος ήταν μονίμως μελαγχολικός και δεν έτρωγε έτσι όπως έπρεπε. Ήταν τόσο φοβισμένος που όταν τον έπαιρναν αγκαλιά οι εθελοντές, εκείνος στη συνέχεια δεν ήθελε με τίποτα να φύγουν.

Η υπέρ προσπάθεια που κατέλαβαν οι εθελοντές για να του βρουν μια στοργική οικογένεια έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ο σκυλάκος υιοθετήθηκε από τον Αλέξανδρο και βρίσκεται πια στο νέο του σπίτι, ελεύθερος να ζήσει όπως του αξίζει. «Είναι ένα υπέροχο σκυλάκι που μόνο αγάπη και χάδια ζητούσε. Καλή ζωή να έχετε Αλέξανδρε» αναφέρουν οι εθελοντές της Animal Action Ioannina – Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων.