Υιοθετήθηκε το τρίποδο κουτάβι που βρέθηκε στο χωριό Εύα Μεσσήνης με διαλυμένο σάπιο πόδι

Αυτός είναι ο Χιόνης, το πανέμορφο λευκό κουτάβι που εντόπισαν εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας στις 18 Ιανουαρίου 2019 να περπατάει με μεγάλη δυσκολία στο χωριό Εύα Μεσσήνης αφού είχε διαλυμένο το δεξί μπροστινό του πόδι και τραυματισμένο το αριστερό.

Το κουτάβι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για περίθαλψη και μετά από μερικές μέρες έγινε ο ακρωτηριασμός του δεξιού του ποδιού αφού ήταν αδύνατον να σωθεί. Τη φροντίδα του τρίποδου Χιόνη είχαν αναλάβει οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, οι οποίοι βοήθησαν το ακρωτηριασμένο κουταβάκι να αναρρώσει πλήρως και να επανέλθει γρήγορα στην καθημερινότητά του μετά την επέμβαση. Παράλληλα πάσχιζαν να του βρουν ένα καλό σπιτικό. Και το βρήκαν!

 

 

Ο Χιόνης υιοθετήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2019 και οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας με ιδιαίτερη συγκίνηση, αλλά και χαρά αναφέρουν: «Ο Χιόνης μας υιοθετήθηκε! Μπορεί να πέρασε πολλά και είναι ακόμα κούταβος, αλλά τα βάσανα του τελείωσαν.

Τριποδάκος πλέον, αλλά τρέχει και παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Ευχαριστούμε όλους εσάς που υιοθετείτε από τα καταφύγια».