46χρονη κατηγορείται ότι πέταξε από τον 4ο όροφο το σκυλάκι της συγκατοίκου της

Ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα θα βρεθεί αύριο η 46χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι χθες πέταξε το 7χρονο σκυλάκι της συγκατοίκου της από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας που διαμένουν στην οδό Μητροπόλεως στη Βέροια με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η κηδεμόνας του άτυχου ζώου ενημέρωσε για το έγκλημα την πρόεδρο του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η. Βάσω Τάκη, η οποία έσπευσε επί τόπου και βρήκε το σκυλάκι να κείτεται νεκρό μέσα στα αίματα. Αφού τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο κάλεσε την Αστυνομία και μετέφερε το άψυχο σώμα του ζώου σε κτηνίατρο για νεκροψία. Το σκυλάκι είχε σπασμένα τα πίσω πόδια και είχε τρυπημένο θώρακα, που μάλλον του προκάλεσε και πνευμονική εμβολή.

 

 

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας όπου έδωσαν ένορκες καταθέσεις ώστε η 46χρονη να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η. η κηδεμόνας του μικρού Νίνο κατέθεσε στην Αστυνομία ότι όταν επέστρεψε χθες στο σπίτι της δεν βρήκε το σκυλάκι της, το οποίο είχε αφήσει στο διαμέρισμα μαζί με τη συγκάτοικο της. Τότε άρχισε να το ψάχνει στους δρόμους, μέχρι που το βράδυ η σπιτονοικοκυρά της την ενημέρωσε ότι αυτό βρίσκεται σκοτωμένο στον ακάλυπτο της οικοδομής.

Ο Νινο ήταν ένα πανέξυπνο και ήσυχο σκυλάκι 7 ετών, που δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να πηδήξει και να πέσει μόνο του από το μπαλκόνι.

 

 

Η φερόμενη ως δράστης, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία είχε επιδείξει και παλαιότερα βίαιη συμπεριφορά προς το σκυλάκι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και άλλοτε τις αστυνομικές αρχές, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.«Δυστυχώς τα αδύναμα πλάσματα πληρώνουν πάντα την "τρέλα" του κάθε ψυχικά άρρωστου ατόμου» αναφέρει ο  Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η.