Αγία Τριάδα Αργολίδας: Εγκατέλειψε 6 νεογέννητα κουτάβια έξω από σπίτι φιλόζωου

Έξω από την είσοδο του σπιτιού του Στέλιου Κυριάκου στην Αγία Τριάδα Αργολίδας κάποιος άνδρας εγκατέλειψε 6 νεογέννητα κουταβάκια μέσα σ’ ένα καφάσι το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018. Το συμβάν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, την οποία είχε τοποθετήσει ο Στέλιος Κυριάκου καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που  παρατάνε έξω από το σπίτι του ζώα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» ο Στέλιος Κυριάκου, γνωστός για το τεράστιο φιλοζωικό του έργο στην Αργολίδα, απευθύνει έκκληση για φιλοξενίες ή ακόμα και υιοθεσίες καθώς ήδη φιλοξενεί στο σπίτι του 100 σκυλιά και είναι αδύνατον για εκείνον να επωμιστεί τη φροντίδα κι άλλων εγκαταλελειμμένων ζώων.

 

 

Ο Στέλιος Κυριάκου που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το επίμαχο βίντεο που καταγράφει την κάθε κίνηση του δράστη αναφέρει τα εξής: «Αυτό το κάθαρμα μόλις εγκατέλειψε έξι ανυπεράσπιστα κουτάβια 20 ημερών περίπου έξω από την πόρτα μου. Είμαι απίστευτα κουρασμένος και απογοητευμένος. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτά.. Αισθάνομαι τόσο μόνος όσο ποτέ. Συγγνώμη μικρούλια μου αλλά είμαι πιο μικρός και αδύναμος από εσάς απέναντι στην κακία και την βρωμιά που έχουν οι άνθρωποι μέσα τους.

ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ για 500ευρώ σε όποιον αναγνωρίσει αυτό το κάθαρμα και μου το υποδείξει. Τα κουταβάκια δυστυχώς ζουν σε ένα τελάρο μέσα σε ένα κτήμα απέναντι από το σπίτι μου. Δεν έχω χώρο να τα βάλω και είναι πολύ μικρά και κινδυνεύουν από αρρώστιες αν τα βάλω με ένα κλουβί μέσα στον χώρο μου. Δείξτε λίγο ανθρωπιά εσείς που έχετε ένα -δυο σκυλάκια και φιλοξενείστε τα, έχω υπερβεί τις δυνάμεις μου κατά πολύ. Στέλιος 6944773252».