Αναζητεί τον εγκληματία που δολοφόνησε την σκυλίτσα του με δηλητηριασμένα ψαροκόκαλα στη Νέα Μάκρη Αττικής

Τη δολοφονία της σκυλίτσας του με ψαροκόκαλα εμποτισμένα με φυτοφάρμακο που κάποιος ασυνείδητος έριξε σκόπιμα σε χωράφι στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου και Κρήτης στη Νέα Μάκρη Αττικής έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο κ. Αντώνης Καρυδάκης, ο οποίος δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης και να τιμωρηθεί από την Δικαιοσύνη γι΄αυτή την αποτρόπαια πράξη του να σπείρει τον θάνατο σε μια πυρόπληκτη περιοχή που στοίχισε στις 23 Ιουλίου 2018 τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας και χιλιάδων ζώων. 

Ο Αντώνης Καρυδάκης με αγανάκτηση αναφέρει για τη δολοφονία της σκυλίτσας του τα εξής: «Χτες (13 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα στην οδό ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ του δήμου ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, η αγαπημένη μας σκυλίτσα Ρέυμον (4 χρονών) έμελλε να πέσει θύμα της ανθρώπινης ασυνειδησίας και κτηνώδους φύσης. Ένα άβουλο ανθρωπίδιο, έρμαιο της ίδιας του της ανυπαρξίας του οποίου το ονοματεπώνυμο υποσχόμαστε σύντομα να γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε να σπείρει το χωράφι που βρίσκεται επί της οδού με ψαροκόκκαλα εμποτισμένα με πανίσχυρο ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ.

 Η σκυλίτσα μας ξεψύχησε εντός μισάωρου παρά το γεγονός ότι προηγουμένως είχε βρέξει και η δραστική ουσία ήταν μειωμένη στο ψαροκόκαλο του θανάτου. Η σωρός της μύριζε φυτοφάρμακο από τα τρία μέτρα. Αντιλαμβάνεστε την αποφασιστικότητα του ανθρώπου αυτού να ΣΚΟΤΩΣΕΙ αγνές ψυχές.

Πιθανότατα δε, τα θύματα να ήταν πολύ περισσότερα από ένα, το δικό μας. Δεν θα επικεντρωθώ περισσότερο στην ματαιότητα της ίδιας μας της ύπαρξης και στην εμμονή που μας διακατέχει να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι δεν θα υπάρξει και δεν θέλουμε να υπάρξει σωτηρία σε αυτόν τον άπληστο κόσμο.

Άλλωστε, η αλήθεια αυτή φάνηκε με τον πιο άγριο τρόπο στον ίδιο μας τον δήμο, τον δήμο Μαραθώνα, με τα 99+ θύματα της ανθρώπινης ψυχοπάθειας. Θα πω μόνο ένα πράγμα που θέλω να γίνει κατανοητό. Ο δράστης αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος σύντομα θα γίνει γνωστός. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο καιρό θα πάρει αλλά ήδη έχουν κινηθεί διαδικασίες και ήδη πλησιάζουμε με σταθερά βήματα στην ανεύρεση αυτού. Θα χρησιμοποιηθεί μέχρι και υλικό κάμερας ασφαλείας.

Ζητάω, δε, οποιοσδήποτε γνωρίζει ή είδε κάτι να το αναφέρει σε εμάς ή στις τοπικές αρχές με την υπόσχεση ότι θα διατηρηθεί η ανωνυμία του. Από σήμερα ενωνόμαστε εμείς που χάσαμε τα πιο αγαπημένα μας πλασματάκια και υποσχόμαστε να μην κουκουλωθεί ξανά παρόμοιο μακελειό».