Αναζητείται ο δράστης που έσυρε και πέταξε σοβαρά τραυματισμένο σκύλο σε κάδο σκουπιδιών στην Κυψέλη

Μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών στη συμβολή των οδών Πεστών και Ευβοίας στην Κυψέλη Αττικής βρήκε η Κατερίνα Ντάκουρη σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 2:00 τον ηλικιωμένο σκύλο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το σώμα του σκύλου ήταν καλυμμένο με σεντόνι που φρόντισε κάποιος να σκεπάσει προκειμένου το ζώο να μη γίνει αντιληπτό από κανέναν.

Ο ηλικιωμένος σκύλος ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και ανέπνεε με πολύ μεγάλη δυσκολία. Στο λαιμό του είχε σφιχτά δεμένο ένα λουρί με το οποίο ο εγκληματίας έσυρε το δύστυχο ζώο για να το πετάξει μέσα στον κάδο και να πολτοποιηθεί στη σκουπιδιάρα του Δήμου Αθηναίων.

 

 

Η Κατερίνα Ντάκουρη σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία και την κτηνίατρο της Κωνσταντίνα Τσακατούρα ενημερώνοντας για το φρικτό αυτό έγκλημα που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης πήγαν επί τόπου και κατέγραψαν το συμβάν.

Για άλλη μια φορά κανείς περίοικος δεν είδε το δράστη που έσυρε και πέταξε τον σκύλο μέσα στον κάδο αλλά ούτε αναγνώρισε σε ποιον ανήκει το ζώο. Προς τιμήν της στο σημείο έσπευσε και η κτηνίατρος Κωνσταντίνα Τσακατούρα και με τη βοήθεια δύο νεαρών έβγαλαν τον ετοιμοθάνατο ηλικιωμένο σκυλάκο από τον κάδο μεταφέροντας τον στο κτηνιατρείο.

 

 

Δυστυχώς η κατάσταση του ήταν μη ανατρέψιμη και στις 3.45 τα ξημερώματα του έγινε ευθανασία. Σύμφωνα με την κα Τσακατούρα το ζώο χτυπήθηκε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Είχε δυσπνοϊκό σύνδρομο λόγω αιμορραγίας στον πνεύμονα και είχε και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο σκύλος έφερε ηλεκτρονική ταυτότητα με αριθμό: 982009102117161 αλλά δεν ήταν καταχωρημένα τα στοιχεία του «ιδιοκτήτη» του που εξακολουθεί να παραμένει άγνωστος.

 

 

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το έγκλημα ή αναγνωρίζει το σκύλο να ενημερώσει είτε το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης που ανέλαβε την υπόθεση είτε την Κατερίνα Ντάκουρη αφήνοντας μήνυμα στο προσωπικό προφίλ της στο facebook.