Αναζητούν το δράστη που έκοψε τ' αυτί αδέσποτου κουταβιού στη Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας

Κάτοικοι του χωριού Καρδιτσομαγούλα στον νομό Καρδίτσας άκουσαν το Σάββατο στις 4:30 μ.μ. τις κραυγές ενός σκύλου και ενημέρωσαν την  Ερμιόνη Γιαννακού, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση. Αμέσως έσπευσε στο χωριό και βρήκε το αδέσποτο κουτάβι που βλέπετε στη φωτογραφία να σφαδάζει από τον πόνο και να αιμορραγεί από το αριστερό του αυτί που κάποιος εγκληματίας του το είχε ακρωτηριάσει πιθανότατα με ψαλίδι. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο της κας Γιαννακού όπου φιλοξενείται.

Η Ερμιόνη Γιαννακού απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το δράστη που προέβη σ’ αυτή την αποτρόπαια πράξη να επικοινωνήσει μαζί της στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 ή να αφήσει μήνυμα στο inbox του προσωπικού προφίλ που διατηρεί στο Facebook.

 

 

Απευθυνόμενη στους κατοίκους του χωριού Καρδιτσομαγούλα η Ερμιόνη Γιαννακού αναφέρει: «Το σκυλί υπέστη τρομερό πόνο και είναι σε σοκ. Ας μιλήσει κάποιος επιτέλους. Ο δράστης πρέπει να τιμωρηθεί. Θέλετε ανάμεσα σας έναν άνθρωπο που χωρίς κανένα συναίσθημα έκοψε το αυτί του σκυλιού ενώ ο σκύλος ούρλιαζε από πόνο; Αυτός ο άνθρωπος είναι ικανός να πράξει οποιοδήποτε έγκλημα, γιατί όχι και σε άνθρωπο; Δεν έχει κανένα σεβασμό και κανένα συναίσθημα. Ντροπιάζει το ανθρώπινο είδος».