Αναζητούν το δράστη που εκτέλεσε 2 σκύλους κοντά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ραφήνας - Πικερμίου

Μέσα σε 24 ώρες βρέθηκαν 2 νεκροί σκύλοι που εκτελέστηκαν εξ επαφής στο κεφάλι κοντά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ραφήνας - Πικερμίου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη, τον οποίο αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Το πρώτο θύμα, ένα τσοπανόσκυλο, εντοπίστηκε από τον Βασίλη Παπαντωνίου υπεύθυνο του Δημοτικού Κυνοκομείου Ραφήνας – Πικερμίου να κείτεται νεκρό κοντά το καταφύγιο έχοντας μια τρύπα στο κρανίο του από τον πυροβολισμό. Σύμφωνα με τον Σπύρο Πετρίδη, ενεργό φιλόζωο της περιοχής, ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν αρχικά για δόλωμα λίγη τροφή και όταν ο σκύλος απομακρύνθηκε από τη στάνη όπου φύλαγε τα πρόβατα για να φάει τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός σκύλος πυροβολημένος επίσης στο κεφάλι έξω από το καταφύγιο όπου ζούσε ως αδέσποτος στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

Τα πτώματα και των δύο σκύλων μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων όπου υποβλήθηκαν σε νεκροψία και αφαιρέθηκαν οι σφαίρες, οι οποίες θα υποβληθούν σε βαλλιστική εξέταση από τις Αστυνομικές Αρχές που ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή για το διπλό έγκλημα. Έχοντας τη γνωμάτευση των κτηνιάτρων του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων ο σύλλογος Πήγασος Φιλοζωική Ραφήνας Πικερμίου και ο υπεύθυνος του Δημοτικού Κυνοκομείου Ραφήνας – Πικερμίου θα καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.

 

 

Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία για τη δολοφονία των δύο ζώων να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 2294022100 ή με το σύλλογο «Πήγασος Φιλοζωική Ραφήνας Πικερμίου» στο 6909162341.