Αναζητούν πληροφορίες για τον δράστη που εξοντώνει συστηματικά αδέσποτες γάτες με φόλες στην Άνω Γλυφάδα

Τον μανιακό που εξοντώνει συστηματικά αδέσποτες γάτες με δηλητηριασμένα δολώματα στο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών  Αιγύπτου, Προύσσης, Αρχιπελάγους  και Γεννηματά στην Άνω Γλυφάδα Αττικής αναζητεί ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.).

Κάθε 2 μήνες καταγράφονται στην ίδια περιοχή περιστατικά δηλητηρίασης με θύματα αδέσποτες γάτες, οι οποίες ήταν στειρωμένες και τις φρόντιζαν φιλόζωοι κάτοικοι. Την Τρίτη 5 Ιουνίου ο δράστης έριξε ξανά φόλα με αποτέλεσμα μια στειρωμένη αδέσποτη γάτα που κατανάλωσε την δηλητηριασμένη τροφή να μεταφερθεί εσπευσμένα σε κτηνιατρείο όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

 Το τελευταίο θύμα του δράστη ήταν μια στειρωμένη αδέσποτη γάτα 

Ο Σ.Π.Α.Ζ. εφιστά την προσοχή των ανθρώπων που βγάζουν βόλτα έξω τα ζώα τους και των φιλόζωων κατοίκων που φροντίζουν αδέσποτα στην περιοχή καθώς ο δράστης συνεχίζει ακάθεκτος το δολοφονικό του έργο.

Εάν δείτε κάποια ύποπτη κίνηση ή γνωρίζετε ο,τιδήποτε για την εγκληματική δράση του μανιακού που σκορπάει τον θάνατο με φόλες στο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών  Αιγύπτου, Προύσσης, Αρχιπελάγους  και Γεννηματά στην Άνω Γλυφάδα Αττικής, μην διστάσετε να το αναφέρετε στον Σ.Π.Α.Ζ., στέλνοντας μήνυμα στη Σελίδα που διαθέτει στο facebook. Θα διατηρηθεί ανωνυμία και εχεμύθεια.