Αναζητούν τον δράστη που πετάει πτώματα σκύλων και προβάτων σε κάδο σκουπιδιών στην πόλη των Σερρών

Πληροφορίες για τον δράστη που πετάει τις τελευταίες 2 εβδομάδες πτώματα σκύλων ή ακόμα και προβάτων μέσα σε κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται επί της οδού Θήρας απέναντι από τον αριθμό 48 στην πόλη των Σερρών, αναζητεί ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών.

Για το περιστατικό ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών αναφέρει: «Κάτοικοι της οδού Θήρας μας πληροφόρησαν ότι είχαν τηλεφωνήσει ήδη στο Δήμο Σερρών αλλά τους παρέπεμψαν στον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών. Καλό είναι να γνωρίζουμε ως ενεργοί πολίτες πως όταν αντιλαμβανόμαστε τέτοια περαστικά θα πρέπει πρώτιστα και άμεσα να ενημερώνουμε την αστυνομία ώστε να γίνει η απαραίτητη έρευνα για τη διαλεύκανση της κατάστασης και τον εντοπισμό του δράστη και κατόπιν να ενημερώνουμε το Δήμο και την κτηνιατρική υπηρεσία Σερρών για το άδειασμα και την απολύμανση του κάδου που είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει άμεσα επίσης αφού είναι θέμα δημόσιας υγείας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σερρών δεν αποτελεί ούτε φορέα εφαρμογής του νομού ούτε υπηρεσία ώστε να επιληφθεί. Ας τα γνωρίζουμε λοιπόν και ας μην ακολουθούμε απλά ό,τι μας λένε οι επιτήδειοι που θέλουν να αποποιηθούν των ευθυνών τους».

 

 

Ο  Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών έχει ήδη κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. «Όταν ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών από τους πολίτες - κατοίκους της οδού Θήρας για το γεγονός, το νεκρό ζώο ήταν ήδη σε πολύ προχωρημένη σήψη ώστε να μπορέσει να γίνει νεκροψία. Μύριζε σαπίλα όλη η γειτονιά. Για τα προηγούμενα νεκρά ζώα που πετάχτηκαν στον ίδιο κάδο προ ημερών και τα οποία είχαν ήδη μαζευτεί από τα αποριμματοφόρα είμαστε δυστυχώς βέβαιοι ότι δεν ακολουθήθηκε καμιά άλλη διαδικασία πέραν της αποκομμιδής» ανέφερε στις «Ιστορίες Αδέσποτων» εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών. 

Όποιος έχει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για το περιστατικό να ενημερώσει την Αστυνομία στο 2321090808 ή τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών στο 6989860166 για να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη.