Αναζητούν τον δράστη που πυροβόλησε αδέσποτη γάτα στον Άλιμο Αττικής

Τον μανιακό που πυροβόλησε με το αεροβόλο του μια αδέσποτη γάτα στον Άλιμο Αττικής αναζητούν τα μέλη  του φιλοζωικού σωματείου SCARS (Second Chance Animal Rescue Society).

Η γατούλα Μάρθα, που βλέπετε στις φωτογραφίες, βρέθηκε χθες από τους εθελοντές του σωματείου να φέρει σκάγια σφηνωμένα στη σπονδυλική της στήλη επειδή κάποιος εγκληματίας την πυροβόλησε. Η γατούλα ζούσε σε μια αποικία στειρωμένων γατιών στην περιοχή Αμπελάκια Αλίμου και σιτιζόταν από τους εθελοντές.

 

 

Μεταφέρθηκε επειγόντως σε κτηνιατρείο της περιοχής όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της. Χρειάζεται επειγόντως φιλοξενία ή υιοθεσία ώστε να μην επιστρέψει ξανά στο δρόμο όπου κινδυνεύει η ζωή της.

 

 

Το φιλοζωικό σωματείο SCARS απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στο δράστη μπορεί να επικοινωνήσει μέσω inbox στη Σελίδα που διαθέτει στο facebook ή να αφήσει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου που αποδεικνύει ότι παντού στην Ελλάδα τ’ αδέσποτα βασανίζονται από δίποδα τέρατα και ο Άλιμος Αττικής δεν αποτελεί εξαίρεση.