Αναζητούν τον δράστη που σκοτώνει αδέσποτα γατιά με δηλητηριασμένα ψάρια στον Άλιμο Αττικής

Τα απανωτά κρούσματα θανάτωσης αδέσποτων γατιών με δηλητηριασμένα ψάρια που κάποιος ασυνείδητος σκορπάει σκόπιμα στις οδούς Κατίνας Παξινού και Κοτζιά στον Άλιμο Αττικής έχουν προκαλέσει αναστάτωση και οργή στους φιλόζωους και κατοίκους της περιοχής που γίνονται τους τελευταίους μήνες μάρτυρες μαζικής εξόντωσης των γατιών στην γειτονιά τους.
 
Όπως καταγγέλλει η ομάδα «Φιλόζωοι Αλίμου» τους τελευταίους 5 μήνες, έχει ενημερωθεί για 3 περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων γατιών που κατανάλωσαν ψάρια εμποτισμένα με δηλητήριο στις παραπάνω οδούς. Τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε χθες όταν φιλόζωοι της περιοχής βρήκαν έναν νεκρό αδέσποτο γάτο και δίπλα από το άψυχο κορμάκι του εντοπίστηκε το δηλητηριασμένο ψάρι που κατανάλωσε και του διέκοψε τόσο βίαια τη ζωή του. 
 
Και για τα τρία περιστατικά δηλητηρίασης έγινε σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Η ομάδα «Φιλόζωοι Αλίμου» εφιστά την προσοχή τόσο των κηδεμόνων ζώων και όλων εκείνων που φροντίζουν αδέσποτα καθώς ο δολοφόνος εξακολουθεί να παραμένει άγνωστος και ενδεχομένως να συνεχίσει τα φρικτά του εγκλήματα εις βάρος των ζώων. Καλεί όλους τους πολίτες να ελέγχουν για τυχόν ύποπτες κινήσεις κυρίως στις οδούς Κατίνας Παξινού και Κοτζιά.
 
Όποιος έχει οποιαδήποτε αξιόπιστη πληροφορία και αποδεικτικά στοιχεία ώστε να εντοπιστεί ο δράστης και να παραδοθεί στην δικαιοσύνη να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου ή να αφήσει μήνυμα στη σελίδα της ομάδας «Φιλόζωοι Αλίμου» που διαθέτει στο facebook