Αταλάντη Φθιώτιδας: Βρήκε τη σκυλίτσα απαγχονισμένη από το κοντό σχοινί που κάποιος την έδεσε σε κάγκελο και την εγκατέλειψε

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε η Ηρώ Κασσώτη όταν το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2019  πήγε με την κόρη της να φροντίσει  έναν σκυλάκο στον χώρο όπου τον φιλοξενεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αταλάντης «Ζώα Χωρίς Όνομα».

Στην εξωτερική πλευρά του κάγκελου της εισόδου βρήκε μια νεκρή σκυλίτσα που κρεμάστηκε με το κοντό σε μήκος σχοινί με το οποίο κάποιος την έδεσε και την εγκατέλειψε εκεί  μέσα στον καύσωνα και χωρίς νερό.

 

 

Η Ηρώ Κασσώτη σε ανάρτησή της στο facebook στις 16 Ιουνίου 2019 αναφέρει γι’ αυτό το έγκλημα τα εξής: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω. Από το μυαλό μου περνάνε όλες οι βρισιές που μπορεί να επινόησε ανθρώπινος νους! Παράτησε την σκυλίτσα του έξω από τον χώρο που φιλοξενεί ο σύλλογος ένα άλλο σκυλάκι, προφανώς για να την αναλάβουμε εμείς μιας και αυτός ήταν ανίκανος να το κάνει.  Τόσο ανίκανος, που την έδεσε έξω από την πόρτα με είκοσι πόντους σχοινί για να μη φτάνει ούτε να κάτσει. Χωρίς νερό, μέσα στον ήλιο, μια μέρα με αφόρητη ζέστη.

Δεν αντέχω να σκέφτομαι τι μπορεί να πέρασε αυτή η ψυχούλα, πόσο υπέφερε όλες αυτές τις ώρες. Μέχρι που τα ποδαράκια της δεν την κρατούσαν άλλο όρθια για να φτάνει το σχοινί και πέθανε μόνη της και αβοήθητη. Την παράτησε χτες το πρωί μετά τις 8:30 που πήγε η εθελόντρια να ταΐσει το σκυλάκι που νοσηλεύεται στο σημείο και την βρήκα το απόγευμα στις πέντε που ξαναπήγα με την κόρη μου. Αν κάποιος γνωρίζει το σκυλάκι αυτό και τον άχρηστο που το παράτησε παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να τιμωρηθεί παραδειγματικά!».