Διαμαρτυρήθηκαν για τη δηλητηρίαση 4 αδέσποτων σκύλων στην Αρτέμιδα Αττικής

«Η γειτονιά μας δε θα είναι πια η ίδια χωρίς τον Τσίκο, την Λίτσα, τον Μίκα και τον Φρέντυ» έγραφε το πανό που ανάρτησαν οι φιλόζωοι σήμερα το πρωί στην οδό Γαλήνης στην Αρτέμιδα Αττικής όπου συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν για το θάνατο από δηλητηρίαση τεσσάρων αδέσποτων σκύλων ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων αλλά και για τη συστηματική εξόντωση των αδέσποτων της περιοχής με φόλες.

Οι φιλόζωοι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την πλήρη οργή και αγανάκτησή τους για τον φρικτό θάνατο των αδέσποτων ζώων και ζήτησαν το αυτονόητο δηλαδή το σεβασμό στο δικαίωμα στη ζωή που έχουν και τα άλλα πλάσματα.

 Ο Ρούλης κινδυνεύει στη γειτονιά όπου βρήκαν φρικτό θάνατο
από φόλες οι τετράποδοι φίλοι του

Δίπλα στους φιλόζωους βρέθηκε και ο Ρούλης, ο αδέσποτος σκυλάκος, που σε αντίθεση με τους τετράποδους φίλους του, στάθηκε τυχερός και δεν κατανάλωσε τα δηλητηριασμένα δολώματα.

Οι φιλόζωοι που τον φροντίζουν φοβούνται για τη ζωή του Ρούλη καθώς ο εγκληματίας που σκόρπισε το θάνατο παραμένει άγνωστος και ελεύθερος να συνεχίσει το δολοφονικό του έργου. Γι’ αυτό το λόγο  κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να φιλοξενήσει ή να υιοθετήσει αυτό το πλάσμα να επικοινωνήσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6976023115.