Δράμα: Ηλικιωμένη έριξε τρωκτικοκτόνο κοντά σε παιδική χαρά επειδή περνούν σκυλιά

Την Αστυνομία κάλεσε η Πόλυ Ιωαννίδου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 όταν μια 90χρονη σε γειτονιά της Δράμας έριξε τρωκτικοκτόνο δηλητήριο σε πεζοδρόμιο ανάμεσα σε χόρτα και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την παιδική χαρά, καθώς όπως είπε από κει περνούν σκυλιά.

Σύμφωνα με την Πόλυ Ιωαννίδου όταν την ρώτησε τι είναι αυτό που σκόρπισε στο πεζοδρόμιο, η ηλικιωμένη γυναίκα της απάντησε ότι είναι ποντικοφάρμακο γιατί περνούν σκυλιά και ότι το κάνει χρόνια. Όση ώρα περίμενε η Πόλυ Ιωαννίδου το περιπολικό, η 90χρονη της έριχνε κατάρες και την έβριζε χυδαία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο της ζήτησαν να μαζέψει αμέσως το τρωκτικοκτόνο που έριξε παράνομα στο πεζοδρόμιο.

«Με έβριζε και μπροστά στους αστυνομικούς και μετά επικαλούνταν την ηλικία της και έπαιρνε εκείνο το λιγδερό, σιχαμερό ύφος της καημένης πλην τίμιας γιαγιούλας. Οι αστυνομικοί της είπαν να τα σκουπίσει άμεσα. Έβγαλε ένα φαράσι και μια σκούπα και σκούπισε το ποντικοφάρμακο. Ντρέπομαι και θλίβομαι βαθιά γι’ αυτό που έζησα με πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που έζησε ενενήντα ολόκληρα χρόνια σε αυτή τη γη και στα ενενήντα σκορπάει ΘΑΝΑΤΟ. Σκέφτομαι με πόνο τις ατελείωτες γατούλες (όχι μόνο τις δικές μου) που πέθαναν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτήν την γειτονιά. Ας κάνει ο Νόμος ό,τι θέλει ή ό,τι πρέπει για το περιστατικό...» ανέφερε η Πόλυ Ιωαννίδου.