Έδεσαν με σύρμα και πετροβόλησαν αδέσποτο σκύλο στο Αλιβέρι Μαγνησίας

Ένα ακόμα έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος ενός αδέσποτου ζώου φέρνει στη δημοσιότητα το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου». Αυτή τη φορά ο Σωτήρης ήταν το νέο θύμα της ανθρώπινης θηριωδίας. Αφού οι σαδιστές δράστες τον έδεσαν με σύρμα στη συνέχεια άρχισαν να τον πετροβολούν. Ο σκυλάκος που ήταν ήδη αρκετά άρρωστος εντοπίστηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου να σέρνεται αιμορραγώντας στο Αλιβέρι.

 

 

Για τα όσα δεινά πέρασε ο Σωτήρης οι εθελοντές  του φιλοζωικού σωματείου «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου» αναφέρουν:«Μας ενημέρωσαν για ένα σκυλάκι που αιμορραγεί και σέρνεται στο Αλιβέρι. Όταν πήγαμε και τo αντικρίσαμε δε μπορούσαμε να σταματήσουμε να κλαίμε! Από τη γειτονιά μάθαμε ότι κάποιοι το είχαν δέσει με σύρμα και του έριχναν πέτρες. Αμέσως το μεταφέραμε στον κτηνίατρο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν θετικό σε ερλιχίωση, λεϊσμανίωση και αναπλάσμωση, συν ωτίτιδα βαριάς μορφής που του έχει προξενήσει νευρολογικό πρόβλημα. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι αν η ωτίτιδα έχει εστιαστεί μόνο στο αυτί του το πρόβλημα αυτό θα φύγει, αν έχει επεκταθεί και στον εγκέφαλο θα είναι μόνιμο. Το αυτάκι του ήταν γεμάτο σκουλήκια. Ξεκίνησε άμεσα θεραπεία η οποία είναι πανάκριβη. Εμείς θα είμαστε δίπλα του και θα το παλέψουμε. Ο Σωτήρης όμως χρειάζεται και εσάς».

 

 

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε τον σκυλάκο καλύπτοντας τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας του μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνιάτρου του Φιλήμονα Διαμαντή στην Alpha Bank και στον αριθμό λογαριασμού IBAN GR8001403100310002789010844 με την ένδειξη Σωτήρης.