Εκτέλεσε με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο και τραυμάτισε δεύτερο στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου

Ένας αδίστακτος δολοφόνος των ζώων εκτέλεσε χθες μέρα μεσημέρι με καραμπίνα έναν αδέσποτο σκύλο και τραυμάτισε έναν δεύτερον έξω από την περίφραση του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. Τους πυροβολισμούς άκουσε η φοιτήτρια Έφη Κανέλλου, η οποία αμέσως βγήκε έξω από τη φοιτητική εστία εντοπίζοντας τα δύο πυροβολημένα σκυλιά, αλλά όχι τον δολοφόνο τους που πρόλαβε και εξαφανίστηκε μετά την εγκληματική του πράξη.

Το σκυλί που τραυματίστηκε κυρίως στο κεφάλι μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο Τάσο Τσαμαδιά για περίθαλψη και είναι εκτός κινδύνου καθώς τα σκάγια κατέστρεψαν μεν τα περισσότερα δόντια του, αλλά δεν πείραξαν κάποιο ζωτικό του όργανο.  Σημειωτέον το  δεύτερο σκυλάκι που βρέθηκε νεκρό είχε στειρωθεί μέσω του προγράμματος του Δήμου Μεσολογγίου πριν από μια εβδομάδα.

 

 

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Μεσολογγίου «Η Ελπίδα» αναφέρει για τη νέα αυτή εγκληματική ενέργειας σε βάρος των αδέσποτων που ζουν στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου τα εξής: « Όλοι μας αισθανόμαστε ανήμποροι πλέον απέναντι στην ασυδοσία, στην κακία αλλά και στην ατιμωρησία του οποιουδήποτε που ξεσπά στα αδέσποτα μια και όσες φορές έχουν γίνει δικαστήρια για περιστατικά η δικαιοσύνη τους έχει αθωώσει. Απογοήτευση και λύπη για την ψυχούλα που έφυγε με αυτόν τον τρόπο και την αδιαφορία όλων γύρω μας.

Αν μπορούσαμε να εκφράσουμε όσα αισθανόμαστε για το περιστατικό θα ήταν μίσος για το ανθρώπινο φτωχό κακόμοιρο είδος μας. Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου αδέσποτος σκύλος 37 κιλά. Σκάγια διασκορπισμένα στο κορμάκι του. Στόχος ήταν το πρόσωπο του μια και τα δόντια είναι σπασμένα και η γλώσσα με σκάγια. Στην προσπάθειά του να γλυτώσει έφαγε κάποια στο πίσω μέρος του σώματος του. Ευτυχώς δεν έχει χτυπηθεί σε ζωτικά όργανα.

 

 

Ευχαριστούμε τον κτηνίατρο Τάσο Τσαμαδιά, ο οποίος τον φρόντισε. Δόθηκε θεραπεία την οποία θα χορηγούν οι φοιτήτριες που θα τον φροντίζουν. Επειδή ήταν αγχωμένος ήταν συνετό να γυρίσει στον γνώριμο του χώρο. Ένα ακόμα αδέσποτο από τα Τ.Ε.Ι. αγνοείται. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Θα υπάρξουν οι νόμιμες ενέργειες».

Αν θέλετε να προσφέρετε στον σκυλάκο ένα σπιτικό για να μην κινδυνέψει ξανά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο Προστασίας Ζώων Μεσολογγίου «Η Ελπίδα» μέσω της σελίδας του που διαθέτει στο facebook.