Επικήρυξαν τον άνδρα που κατέγραψε η κάμερα να εγκαταλείπει 4 κουτάβια στην πόλη της Μυτιλήνης

Με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» επικήρυξε τον άνδρα, ο οποίος τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 6.30 το πρωί εγκατέλειψε έξω από κατάστημα pet shop στην οδό Θεόφιλου Χατζημιχαήλ 21 στην πόλη της Μυτιλήνης, τέσσερα κουταβάκια μέσα σε μια χαρτόκουτα.

Κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος κατέγραψε τη στιγμή που ο άνδρας παρκάρει το όχημα του έξω από το κατάστημα και εγκαταλείπει εκεί τα τέσσερα κουταβάκια.

 

 

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα περί 06.30 το πρωί, ο εγκληματίας που βλέπετε στο video εγκατέλειψε έξω από κατάστημα στην οδό Θεόφιλου Χατζημιχαήλ 21, Μυτιλήνη, τέσσερα κουταβάκια.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνη προσφέρει αμοιβή 500 (πεντακόσια) ευρώ σε όποιον μας δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην αναγνώριση/ταυτοποίηση του οδηγού ή/και του οχήματος.

 

 

Όποιος/όποια έχει σχετικές πληροφορίες ή έστω υπόνοιες παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6987849063.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε και βοηθήστε μας να βρούμε αυτό το δίποδο ζώο ώστε να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τις πράξεις του! Μόνο με τη δική σας βοήθεια μπορούμε να σταματήσουμε αυτόν τον εγκληματία και τους ομοίους του» καταλήγει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης».

 

 

Πρόκειται για 4 πανέμορφα πλασματάκια, ηλικίας περίπου 2 μηνών και όπως υπολογίζεται θα γίνουν γύρω στα 12 – 15 κιλά. Όποιος επιθυμεί να φιλοξενήσει ή ακόμα καλύτερα να υιοθετήσει ένα από αυτά τα κουταβάκια να στείλει μήνυμα είτε στο inbox του Συλλόγου στο facebook είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το επίμαχο βίντεο που καταγράφει  καρέ – καρέ τη στιγμή της εγκατάλειψης των 4 κουταβιών.